Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ma, je li to moguće?

Dinamo na pripremama, Sammir u noćnom klubu: Hip-hop bez djevojaka!

Dinamovi nogometaši (20 igrača i tri vratara) u ponedjeljak ujutro odlaze na petodnevne pripreme u Rovinj...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Plavi će u Istri odraditi sedam treniga, a u subotu u Puli odigrati prvu četvrtfinlnu utakmicu Kupa protiv Istre 1961. i odmah potom vratt će se u Zagreb.

Dinamovci su u nedjelju ujutro 30 minuta vježbali u dvorani a 40-tak minuta na snježnom pokrivaču od 30 cm, na igralištu Hitrec Kacijan. Tom prilikom ozlijedio se Portugac Tonel (stražnja loža), te će nekoliko dana biti na poštedi.

"Sammir je potpuno zdrav i trenira pod punim opterećenjem, dakle konkurira za poziciju u momčadi", kazao je Dinamov trener Ante Čačić.

 

Dobra vijest za plave je zdravstveno stanje Brazilca Sammira, koji je našao vremena i za noćni izlazak u klub Posh u kojem je nastupio američki DJ Whoo Kid. Fotografi su ga snimali oko 1.30 ujutro.

"Htio je doći jer voli hip hop glazbu. Kratko se zadržao, ujutro je imao trening, a u društvu nije bilo nikakvih djevojaka, samo kolege. Ne mogu reći da smo prijatelji, no zna često navratit kod nas. Nisam vidjela kada je otišao iz kluba", kazala je vlasnica Posha Snježana Mehun. (Agencija VLM)

Više o

Nastavi čitati

Nastavi čitati