Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brbić 'oprao' Mamića

Evo kako je legenda Hajduka opisala svoj obračun s Mamićem!

Dan nakon utakmice Hajduka i Dinama, manje se priča o zasluženoj pobjedi Zagrepčana, a više o incidentu iz svečane lože.

Tijekom utakmice Zdravko Mamić je nekoliko puta dolazio u sukob s gledateljima oko sebe, a sve je kulminiralo kad je odsviran kraj. Dinamov izvršni predsjednik fizički se sukobio s bivšim Hajdukovim igračem, 77-godišnjim Ivom Begom. Policija je podnijela prekršajne prijave protiv obojice. Hajdukov predsjednik Brbić najavio je kako Zdravko Mamić više neće biti dobrodošao u loži poljudskog stadiona.

Brbić za Dnevnik Nove TV: Mamić više nije dobrodošao u poljudsku ložu!

VIDEO Zdravko Mamić se potukao s bivšim igračem Hajduka pa završio na policiji!

"Mi smo za sada, što se tiče ovih osoba, utvrdili da je počinjen prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Ukoliko se utvrdi možebitno počinjenje i ostalih prekršaja, protiv njih će biti podnesene i odgovarajuće prijave", kazala je Ana Čepić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

Ivo Bego, legenda Hajduka, objasnio je kako se sukobio s Mamićem.
"I onda je on iša prema meni, ja san iša prema njemu i došlo je do malog kontakta. Možda bi bilo većeg da nas nisu neki ljudi mene i njega odvojili. I tako je to završilo."
„Je li se upetljao netko treći? Ne znam. To kasnije što se dogodilo, rekli su mi da se upetlja neki momak, to dalje ne znam."

"Jasno je kao dan da jedno huligansko, iščašeno ponašanje, nije dobro došlo na nogometnim stadionima, a pogotovo ne u svečanoj loži, a pogotovo ne od visokih dužnosnika jednog kluba. Gospodin Zdravko Mamić poslije ovoga što je jučer napravio nije dobrodošao na sljedeće utakmice Dinama u poljudsku ložu. To će najvjerojatnije biti klupska odluka, to je trenutno moj stav, dakle tu odluku će donijeti Nadzorni odbor i organi kluba. Danas je nedjelja i naravno da se Nadzorni odbor nije sastajao, nije to tako hitno", izjavio je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider