Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Huligansko ponašanje'

Brbić za Dnevnik Nove TV: Mamić više nije dobrodošao u poljudsku ložu!

Dinamo je potpuno zasluženo na Poljudu pobijedio Hajduk 2-0, ali utakmicu koja nije bila previše atraktivna zasjenio je incident u svečanoj loži…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na poluvremenu i pri završetku derbija u prvom planu bio je Zdravko Mamić. Izvršni predsjednik Dinama prvo se verbalno sukobio s nekim iz Hajdukove lože, a potom je došlo i do fizičkog sukoba s bivšim igračem 'bijelih' Ivom Begom. Sve to komentirao je dan nakon utakmice predsjednik Hajduka Marin Brbić.

VIDEO Zdravko Mamić se potukao s bivšim igračem Hajduka pa završio na policiji!

Mamić zavapio nakon incidenta u loži: Zašto nas u Splitu pljuju i gađaju?

''Komentar nije potreban, sve je već rečeno. Jasno je kao dan da huligansko, iščašeno ponašanje nije dobrodošlo na nogometnim terenima, a pogotovo u svečanoj loži. I pogotovo ne od visokih dužnosnika jednog nogometnog kluba'', izjavio je Brbić te nastavio:

''Gospodin Zdravko Mamić nakon ovog što je jučer napravio nije dobrodošao na sljedeće utakmice Dinama u poljudsku ložu. To će najvjerojatnije biti klupska odluka. Trenutno je to moj stav, a konačnu odluku će donijeti Nadzorni odbor.''

Veći incident spriječila je policija, ali ostaje mrlja koja je bacila sjenu na ono što se zbivalo na travnjaku i ponovno u prvi plan gurnulo neprihvatljivo ponašanje nogometnih dužnosnika.

''Ako već postoje liste navijača kojima nije dozvoljen ulazak na stadion zbog huliganskog ponašanja, onda pod to apsolutno spada i ono što smo vidjeli od Zdravka Mamića'', zaključio je Brbić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider