Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Toga nema u Maksimiru'

Mamić zavapio nakon incidenta u loži: Zašto nas u Splitu pljuju i gađaju?

Nakon slavlja "modrih" na Poljudu, trener Dinama Zoran Mamić čestitao je svojoj momčadi na „velikoj pobjedi i odličnoj igri“…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„ Sproveli su na terenu sve što smo od njih tražili, a kada to naprave onda to izgleda ovako kako je izgledalo danas. Na Poljudu ili bilo gdje drugdje u Hrvatskoj nemamo protivnika kada igramo kao danas. Loš Hajduk? Dinamo je bio dominantan i dobar; to je razlog naše pobjede“, kazao je Mamić nakon utakmice, a prenosi službena web stranica Dinama.

Hajduk pao bez ispaljenog metka: Dinamo obranio titulu prvaka!

Čop zabio na Poljudu: 'Dite' sam Hajduka, ali dajem sve za Dinamo!

VIDEO Zdravko Mamić se potukao s bivšim igračem Hajduka!

Što je presudilo?
„Naša bolja momčad, odličan ulazak u utakmicu, mirnoća, samopouzdanje... Sve što čini nogometnu igru. Prije devet godina sam se vratio iz Njemačke i kada god smo došli na Poljud po pobjedu smo dobro prošli. Nikada neću dozvoliti da igramo bilo kako drugačije nego napadački“, poručio je Mamić.

U posljednjim minutama je u igru ušao Alen Halilović i zabio pogodak:
„Oni koji su bili u igri su bili jako dobri i uveo sam ga isključivo iz taktičkih razloga: kako bih "ukrao" koju sekundu. Naravno, ispalo je odlično jer je zabio gol“, kazao je Mamić pa prokomentirao navodni incident u loži Poljuda.

„U jednom trenutku sam vidio gužvu, ali treba se zapitati i kako se ponaša publika u loži. Tolika količina vrijeđanja, uvreda i predmeta koji lete prema ljudima iz Dinama... Ovdje u Splitu smo doživjeli jako puno neugodnosti: pljuvanja, gađanja i sličnoga. Zašto se to događa u loži takvog kluba kao što je Hajduk? U loži Maksimira se tako nešto nikada, ali baš nikada nije dogodilo ljudima iz Hajduka“, zaključio je Mamić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider