Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Incident na kraju derbija

VIDEO Zdravko Mamić se potukao s bivšim igračem Hajduka pa završio na policiji!

Na samom kraju utakmice Hajduk - Dinamo došlo je do incidenta u poljudskoj loži.

U drugom poluvremenu derbija došlo je i do verbalnog obračuna Mije Pašalića, prijatelja predsjednika Hajduka Marina Brbića i Zdravka Mamića. Nakon toga su uslijedile gromoglasne uvrede cijelog stadiona na račun prvog čovjeka Dinama koji je pak cijelo vrijeme nešto gestikulirao prema gledateljima.

Mamić zavapio nakon incidenta u loži: Zašto nas u Splitu pljuju i gađaju?

Tudor priznao: Dinamo je bio jednostavno bolji, a mi smo bili slabi!

Čop zabio na Poljudu: 'Dite' sam Hajduka, ali dajem sve za Dinamo!

Na samom kraju utakmice došlo je i do kratkog fizičkog obračuna Zdravka Mamića s bivšim igračem Hajduka, 77-godišnjim Ivom Begom. Mamić je nakon stalnih prepucavanja s gledateljima krenuo prema izlazu, a najratoborniji od domaćih navijača bio je spomenuti Bego koji je krenuo prema Mamiću nakon čega je došlo do 'koškanja'.

Okupljeni su ih brzo razdvojili, a policija je spriječila i veći incident jer se povećavao broj onih koji su se htjeli obračunati s Mamićem. Gazda Dinama potom je odveden u policijsku postaju gdje je dao izjavu, a kasnije je stigla informacija kako su zbog incidenta prijavljene tri osobe.

Torcidina koreografija i poruka HNS-u

Na Poljudu se na derbiju okupilo više gledatelja nego što se očekivalo. Dinamo je uoči 'utakmice svih utakmica' bježao Hajduku velikih 10 bodova, pa su se procjene kretale između 15 i 20 tisuća. Ipak, po lijepom, ali vjetrovitom vremenu, na Poljud je stiglo oko 25 tisuća navijača.

Torcida je utakmicu otvorila koreografijom preko cijelog sjevera na kojoj je jasno bila istaknuta poruka – 'HNS mafijo', a na transparentu ispod je pisalo 'glas ulice govori srcem'. U kavezu jugozapadne tribine okupilo se i nekoliko stotina BBB-a.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider