Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Halilović posvetio gol Pamiću

Čop zabio na Poljudu: 'Dite' sam Hajduka, ali dajem sve za Dinamo!

Dinamo je lakše nego što se očekivalo slavio na Poljudu s 2:0…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Strijelci za „modre“ bili su Duje Čop iz jedanaesterca (24. minuta) i Alen Halilović u samom finišu utakmice.
„Presretan sam zbog pogotka i pobjede, čestitam ekipi, treneru i stručnom stožeru! Pokazali smo da smo puno bolji od Hajduka, ne sjećam se da su imali ijednu dobru priliku, a mi smo bili bolji cijelu utakmicu i dobro smo odigrali. Hajduk ima srce, borili su se i svaku utakmicu daju sve od sebe, ali mi smo pokazali da smo moćniji, zabili smo golove na vrijeme i na kraju slavili. Posvećujem svoj pogodak prijatelju Zvonku Pamiću koji je ozlijeđen i nadam se da će se brzo oporaviti“, kazao je Halilović, a prenosi službena web stranica Dinama.

Hajduk pao bez ispaljenog metka: Dinamo obranio titulu prvaka!

VIDEO Zdravko Mamić se potukao s bivšim igračem Hajduka!

Mamić zavapio nakon incidenta u loži: Zašto nas u Splitu pljuju i gađaju?

Dinamo sada ima 13 bodova više od Hajduka, ali Duje Čop ističe da pitanje prvaka još nije riješeno.
„Sretni smo zbog ove bitne pobjede, ali ne želimo nagliti prije nego matematički osiguramo naslov prvaka. Naš je cilj slaviti u svim utakmicama do kraja sezone i nadam se da ćemo uspjeti u tome. Dinamo je dominirao u svim segmentima igre protiv Hajduka i trebali smo pobijediti možda i s većom razlikom. Trener nam je dao samopouzdanje, vidi se u posljednjim utakmicama kako igramo, došli smo na svoje i igramo pravi nogomet. Radili smo od prve minute veliki pritisak jer smo znali da ćemo inače biti u problemu na Poljudu. Ja jesam Hajdukovo 'dite', ali igram za Dinamo i dajem sve za Dinamo. Što se tiče mojih pogodaka, ne opterećujem se brojkama nego gledam kako ću pomoći momčad. Budući da sam napadač, najbolje mogu pomoći tako da zabijem gol“, ističe Čop koji je nastavio seriju svojih pogodaka.

Josip Pivarić dodaje:

„Rijetko je Dinamo ovako izgledao kao na Poljudu danas, nije mala stvar slaviti ovdje 2:0 i zato smo toliko sretni. Jako smo htjeli pobijediti i mislim da smo zaslužili. Znali smo da je uvijek ovdje agresija na maksimumu i da ako ne odgovorimo sigurno mogu doći do šanse. Dogovorili smo se da ćemo od prve minute igrati agresivno, odgovorili smo im i zasluženo slavili. Imamo respekt s trenerom, postoji i doza tolerancije s njegove strane koju prije nismo imali i dobro funkcioniramo. Hajduk nije bio loš nego je Dinamo bio jako dobar. Jako smo sretni, ali ništa nije gotovo dok nije matematički sigurno. Osim toga, borit ćemo se svim snagama za dvostruku krunu“, zaključio je Pivarić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider