Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'umri muški na stadionu'

Kultni stadion West Hama u plamenu: Pierce Brosnan ruši Upton Park!

Svega četiri mjeseca nakon što je na legendarnom Upton Parku srušen Manchester United stadion West Hama postao je 'ratna zona'...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometni stadion Upton Park (Boleyn Ground) bio je dom West Hama punih 112 godina. Na kraju prošle sezone 'čekićari' su se pobjedom 3:2 protiv Manchester Uniteda oprostili od kultnog stadiona iz istočnog dijela Londona. Malo više od četiri mjeseca kasnije Upton Park postao je mjesto snimanja hollywoodskog blockbustera.

Na bivšem stadionu West Hama snima se film 'Final Score', kojeg su redatelji okarakterizirali kao 'Umri muški na nogometnom stadionu', a glavnu ulogu u filmu igra bivši James Bond - Pierce Brosnan. Film prikazuje 35 tisuća navijača koji će biti taoci kriminalističke skupine na stadionu.

Trenutno su u tijeku snimanja eksplozija na stadionu koji će pomoći u rušenju kompletnog stadiona. Na internetu su se već pojavile snimke i fotografije probnih eksplozija, koje su vjerojatno zgrozile većinu navijača West Hama.

"Ovo je jedinstvena prilika da snimimo vrhunski film na kultnom stadionu prije nego bude uništen. Zamislite 'Umri muški' na nogometnom stadionu", rekao je producent Marc Goldberg.

Navijači londonskog kluba ogorčeni su što se klub preselio na Olimpijski stadion, a to se najviše može primjetiti na posljednjih nekoliko utakmica, na kojima su izbijali neredi. Navijači su se sukobljavali s redarima i suparničkim navijačima, dok je klub nakon toga prstom upirao u upravitelja stadiona jer u ugovoru on mora plaćati prisutnost organa reda.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider