Euro 2024
SPORTOVI
Euro 2024
Pokrovitelj Lidl

VIDEO Auto gol uoči utakmice s Albanijom: Izazov koji bi mogao postati nacionalni sport

Dan uoči utakmice s Hrvatske i Albanije ekipa našeg Auto gola s Matejem Sunarom provela je ispred gradske vijećnice gdje su za navijače I slučajne prolaznike pripremili mali izazov. Tko se u njemu okušao i tko je pri tom bio najuspješniji pogledajte u našem videu.

Žonglirati loptom nije lako, ali žonglirati loptom dok istovremeno jedete omiljene Lidlove grickalice to je već teški izazov. Uz pomoć Lidla ekipa Auto gola pripremila je izazov u kojem se svatko htio okušati, i u tome uopće nisu bili loši pa bi ovo žongliranje uz grickanje mogao postati novi nacionalni sport.

Navijači koji su u Njemačku došli iz svih krajeva Hrvatske, od Istre do Dalmacije, došli su u Njemačku na EURO, a usput se okušali i u ovom Lidlovom izazovu u kojem su trebali barem deset puta žonglirati dok grickaju primjerice čips. Bilo je tu žonglera od 12 do 75 godina koje su bodrili njihovi navijači, ali neki ih pokušali i omesti.

Oni koji su ipak uspjeli odraditi izazov osvajali su Lidlove nagrade kao što su navijački šalovi, kape i zastave koje će im dobro doći dok navijaju za Vatrene.

Tko je bio najuspješniji u ovom izazovu i kojoj su se Lidlovoj nagradi najviše razveselili, pogledajte u videu.

Dok traje nogometno ludilo, isprobajte i vi ovaj izazov, a sve proizvode za izvođenje izazova i navijanje potražite u vašem obližnjem Lidlu. Naravno, nakon uspješno odrađenog izazova tamo se i nagradite. 

Sadržaj je napravljen u produkciji portala gol.hr, u suradnji s partnerom Lidl po najvišim profesionalnim standardima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider