Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dan do utakmice

VIDEO Javljanje iz Glasgowa: Dalić potvrdio samo Gvardiola, a nitko ne zna tko će sve igrati u prvih 11

Naš Ivica Medo javio se uživo u Dnevniku Nove TV.

Hrvatska i Češka igraju sutra od 18 sati utakmicu drugog kola skupine D Europskog prvenstva 2020.

Vatreni imaju težak ispit protiv neugodnih Čeha koji već imaju tri boda, a dan prije utakmice iz Glasgowa se javio Ivica Medo.

gol expired Glasgow prepun ljudi, hrvatskih navijača nikad manje: Vatreni po pobjedu s rekordno malom potporom divider

''Moglo bi se naslutiti iz Dalićevih riječi da će to biti ofenzivna postava. Čim je Lovren bio na presici to znači da će doći do promjene u zadnjoj liniji. Vjerojatno će ispasti Ćaleta – Car, a ući Lovren. Što se tiče napada, teško je reći. Pretpostavke su da će Brozović ispasti, a upasti Vlašić, Kramarić… Krilni par Perišić i Rebić. Postoji nekoliko varijacija. U ovom trenutku nitko ne zna tko će istrčati u prvih 11'', rekao je Ivica Medo u javljanju iz Škotske i dodao:

gol expired Dalić: "To nije pošteno prema nama, zapalo nas je najteže moguće" divider

''Izbornik je djelovao dosta samopouzdano, naglasio je da momčad treba pobjedu i da se atmosfera podigne. To su sve iskusni igrači, no pitanje je je li ostao taj karakterni duh iz Rusije. Igrači su spremni i motivirani. Trebali bi sutra pokazati najbolje od sebe."

Jesi li sreo hrvatske navijače u Glasgowu?

''Nekoliko sam ih vidio, a neke od njih sam vidio i u Londonu. Mislim da će biti nikad manje hrvatskih navijača. Puno će nedostajati Hrvatskoj, ali neće ni Česi imati veliku podršku. Ako bude nekoliko tisuća navijača sveukupno na stadionu, uključujući i domaće Škote, to će biti jako dobro'', završio je Medo.

Izbornik je kasnije za HRT potvrdio da iz prvih 11 neće ispasti Joško Gvardiol i on sutra počinje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider