Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
LOVREN I IZBORNIK

Dalić: "To nije pošteno prema nama, zapalo nas je najteže moguće"

Dan prije utakmice Češke i Hrvatske dvoboj su najavili Dalić i Lovren.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska i Češka sutra igraju drugo kolo Europskog prvenstva 2020. Susret se igra u Glasgowu, a dvoboj koji puno toga donosi najavili su Zlatko Dalić i Dejan Lovren.

''Tu sam s ekipom i na raspolaganju sam izborniku i za igrati, na izborniku je da odluči. Očekujemo dosta tvrdu utakmicu sutra'', rekao je Lovren i dodao:

gol expired Emotivna scena u Kopenhagenu: U 10. minuti prekinuta je utakmica, cijeli stadion je zapljeskao Eriksenu divider

''Ne smatram baš da smo stajali blizu golmana protiv Engleza, i protiv drugih u nižem bloku čekali smo svoje prilike. Pa i Francuzi su bili protiv Nijemaca u svom 16-ercu, Benzema i Griezmann na 30 metara. Mi imamo svoj sistem i viziju koju ćemo odraditi sutra i osjećam da će biti puno bolje'', još je nastavio:

''Trebamo to iznimno pametno odigrati i bez kalkuliranja ići na tri boda. Česi su u naletu, osvojili su tri boda i osjećaju se u komfornijoj situaciji, ali vjerujem u ekipu koju znam već godinama, nama kad je najteže, mi smo uvijek pravi i izaći će taj karakter. Nismo ekipa koja će gledati na drugog, jedino baš ako moramo. Gledamo svoju utakmicu, pa onda na Škotsku. Imamo sve u svojim rukama'', rekao je Lovren pa je riječ preuzeo Zlatko Dalić.

gol expired Epska borba za prve bodove: Ukrajina slavila i poslala Makedoniju doma, Ademi odigrao sjajnu utakmicu divider

''Česi iz bloka izlaze jako brzo sa šest-sedam igrača i to je njihova moć i snaga. Njihov izlazak s puno igrača naprijed daje nama prostor i na tome ćemo poraditi. Moramo u završnicu s puno više igrača i na tome ću inzistirati jer bez toga neće moći.''

gol expired Izbornik Rusije čuo od Ronalda da Coca-Cola nije zdrava pa oduševio potezom divider

''Rekao sam da te svaki poraz načme i to je normalno. Dečki su svjesni da moramo ići na pobjedu, ne vidim probleme po tom pitanju, motivirani smo, spremni. Kad pogledamo situaciju, mi smo u gostima, bez navijača, dok Danska, Italija, Španjolska lete terenom kod kuće i čekaju utakmice i protivnike. To nije pošteno prema nama, zapalo nas je najteže moguće jer naši navijači ne mogu doći na Otok. No nema alibija'', završio je hrvatski izbornik.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider