Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nema slavlja, ali

Invazija deset tisuća Hrvata na Kopenhagen: Priredili sjajnu atmosferu bez incidenta pa poslali emotivnu poruku Vatrenima

Hrvatska reprezentacija stigla je do kraja puta na Europskom prvenstvu 2020.

Kopenhagen koji je ovih dana bio izvor velikog zadovoljstva, velike sreće Hrvata iz domovine i inozemstva, a prema nekim procjenama bilo je čak deset tisuća Hrvata u danskoj prijestolnici.

S nestrpljenjem se čekalo večerašnju utakmicu, ali Španjolci su pobijedili Hrvatsku u produžecima s 5:3 i prošli u četvrtfinale.

gol expired Kako emotivno: Modrić nakon poraza utjehu potražio u obiteljskom zagrljaju divider

Ondje je "Vatrenima" možda i bilo mjesto, a tamo su umalo i došli nakon što su gubili 3:1 samo pet minuta prije kraja utakmice, a onda su priredili čudesan preokretom mladih snaga, Mislava Oršića i Marija Pašalića, uspijeli doći do produžetaka. No, na kraju su Španjolci bili bolji i pobijedili.

Nakon utakmice razgovarali smo s navijačima koji su se raširili po brojnim trgovima prekrasnog Kopenhagena, slavlja neće biti, ali svi su jedinstvenu u stavu da su "Vatreni" dali sve od sebe i da je Španjolska bila bolja.

gol expired Razočarani Vlašić otkrio što im je Dalić rekao: "Nikada to nisam doživio..." divider

Mi bismo tek dodali da se izbornik Zlatko Dalić definitivno mora okrenuti mladim snagama hrvatske reprezentacije. Oni su dokazali da se mogu nositi s ovako kvalitetnom Španjolskom, naravno, uz nekoliko senatora kao što su Luka Modrić i Marcelo Brozović.

No, neki senatori su defitivno pokazali da je njihovo vrijeme prošlo.

Bilo je lijepo pratiti sve ovo, a posebno lijepo bilo je što niti jedan jedini incident danas nije zabilježen na ulicama Kopenhagena. To je lijepi dio priče koja, nažalost, nije završila sa sretnim završetkom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider