Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Zakasnio sam"

Dalić ne očajava: Čestitao igračima, a na pitanje zašto Oršić nije više igrao dao je jasan odgovor

Zlatko Dalić dao je komentar na situaciju s Rebićem i Gvardiolom kada smo primili dva pogotka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U dramatičnoj utakmici osmine finala Španjolska je pobijedila Hrvatsku nakon produžetaka s 5:3 i plasirala se u četvrtfinale Europskog prvenstva 2020 gdje čekaju bolju momčad iz ogleda Francuske i Švicarske.

Nakon utakmice pred novinare je izašao izbornik Zlatko Dalić koji je dao komentar na cijelu utakmicu, prenosi HRT.

gol expired Razočarani Vlašić otkrio što im je Dalić rekao: "Nikada to nisam doživio..." divider

"Prvo poluvrijeme bili smo inferiorni, nisu bili pravi, ali uspjeli smo imati 1:1. Na kraju smo se vratili sa 3:1 na 3:3. Svaka čast dečkima na svemu. Stvorili smo dvije šanse kod 3:3 u nastavcima i nismo uspijeli zabiti gol, dogodio nam se kiks", rekao je izbornik pa sasvim zasluženo pohvalio reprezentativce koji su se borili do posljednjeg trenutka utakmice.

"Tužan sam i žao mi je zbog svih koji su nas došli podržati. Žao mi je i dečki koji su dali sve od sebe, potrošili se maksimalno, do zadnjeg atoma snage. Nismo prošli dalje, ali mogu biti sretan i ponosan što su dečki pokazali, pogotovo kad smo se vratili nakon 3:1", rekao je.

gol expired Utučeni Modrić zna što je bio ključni trenutak utakmice: "Imali smo ih na konopcima..." divider

Osvrnuo se na situacije kada je Ante Rebić mijenjao kopačke, a Joško Gvardiol pio vodu. Nažalost, u obje situacije Hrvatska je naivno primila pogodak.

"To su te dvije situcije u kojima nas je protivnik kaznio. Očito moramo još odrasti i te stvari napraviti drugačije, kvalitetnije i bolje jer ovo nije bila utakmica protiv Škotske ili Češke već protiv jako dobre momčadi koja kažnjava svaku nepažnju i kiks".

Na pitanje zašto Mislav Oršić nije više igrao na Europskom prvenstvu, Dalić je rekao da je bio Ivan Perišić i njih dvojica ne mogu igrati zajedno.

Dodao je i da je imao namjeru da ubaci Šimu Vrsaljka, ali da je zakasnio.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider