Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stroga pravila

Navijač Celtica postao senzacija na internetu: Dva sata proveo u WC-u kako bi gledao utakmicu Europske lige

Iako je Celtic imao vodstvo od 2:0, Betis je uspio preokrenuti i slaviti s 4:3 u Europskoj ligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon dugih 18 godina Celtic se vratio u Sevillu za koju ga vežu sjajne uspomene.

Ondje su igrali finale UEFA Kupa protiv Porta koji je slavio nakon produžetaka s 3:2, ali svima je u pamćenju ostao dolazak više od 80 tisuća škotskih navijača u Španjolsku.

Nažalost, ovog puta nismo mogli svjedočiti takvim scenama zbog strogih COVID-restrikcija. Španjolski klub je odlučio da će se utakmica odigrati bez prisustva gostujućih navijača, ali neke od njih to nije spriječilo da se pojave u Sevilli.

Pokušalo je nekoliko stotina navijača ući na stadion, ali policija je bila uporna. Navijače nisu pustili na stadion, ali jedan od njih im je promakao.

Naime, jedan navijač Celtica postao je prava senzacija na Twitteru kada je objavio da se ušuljao na stadion dva sata prije utakmice.

gol expired Dinamova igra gubi smisao: Krznar previše luta i troši se u kombinacijama, a poznata imena već turiraju oko Maksimira divider

A kako ga nitko ne bi primijetio, dva sata je proveo u toaletu.

Inače, Betis je svladao Cetlic na otvaranju Europske lige s 4:3. Iako su imali vodstvo od 2:0, španjolska momčad je uspjela zabiti dva pogotka do kraja utakmice za veliki preokret i tri boda.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider