Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Tek sad su ekipa"

Otac Nikole Vlašića otkrio ekskluzivnu informaciju: "Ma ja sam ga jedva odgovorio od toga..."

Joško Vlašić dao je svoj komentar na nastup Nikole Vlašića u velikoj pobjedi protiv Škotske.

U odlučujućem susretu 3. kola Hrvatska je pobijedila Škotsku s 3:1 i plasirala se u osminu finala Eura 2020 kao drugoplasirana reprezentacija skupine D. 

Jedan od junaka dvoboja na Hampden Parku u Glasgowu, bio je Nikola Vlašić koji je zabio prvi pogodak na susretu u 17. minuti susreta.

A njegov otac Joško Vlašić, trofejni trener koji je odgojio dvoje ponajboljih hrvatskih sportaša Blanku i Nikolu, dao je svoj komentar na veliku pobjedu protiv Škotske. 

"Poklopio se odabir igrača, poklopila se taktika, kemija među igračima, bio je to skup faktora koji su nas na kraju učinili zadovoljnim, sretnim".

U debiju na velikom natjecanju Nikola Vlašić je pokupio i titulu igrača utakmice.

"Važna je pobjeda, važno je da ekipa ide dalje. Inidividualne nagrade u momčadskim sportovima su nezahvalne, mislim da su one odraz ekipe, a to znači da je više igrača moglo dobiti tu nagradu", rekao je Joško Vlašić pa se dotaknuo Nikole koji je spremno i strpljivo čekao svoju šansu u prvoj momčadi hrvatske nogometne reprezentacije.

Aljoša Vojović i Milan Stjelja Aljoša Vojnović o osmini finala protiv Španjolske: "Sigurno imaju mane, došlo je vrijeme da naplatimo dugove iz prošlosti" divider

"Uvijek je svaki red i poredak bolji od kaosa, tu nema dileme. Nogomet je ekipni sport, a izbornik zna najbolje. Mi smo tek parcijalno tamo, tako da on zna najbolje koga i kada uvesti u momčad", kazao je.

Pobjeda protiv Škotske i prolazak u osminu finala Eura 2020 omogućio je veliki rast samopouzdanja u reprezentaciji.

"Ma to je jedna velika injekcija samopouzdanja, a to je nešto što vas u sportu čini boljim. Ona donosi nesumnjivu prednost kod igrača, pogotovo u teškoj situaciji u kojoj se našla hrvatska nogometna reprezentacija. Mislim da su oni tek sada postali ekipa"; rekao je pa otkrio jednu ekskluzivnu informaciju.

gol expired Dalić objasnio zašto nije htio Furiju, ali i koja je formula za prolaz ''nove Španjolske'' divider

"Nikola je profesionalac, pripremljen ja na sve ovo, jako je motiviran. Reći ću vam jednu eksluzivu, on je na dan svog vjenčanja htio napraviti trening, a ja sam ga jedva od toga odgovorio",

"Tako da nema dileme, on je ispunio vlastita očekivanja, ali i naša očekivanja", zaključio je Vlašić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider