Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Teško su to prihvatili

Gol.hr u Glasgowu: Škoti su doživjeli veliki šok, svog igrača su uspoređivali s Modrićem, a sad ne može igrati

Postoje najave da će Modrić igrati ono što dugo nije igrao, a to je mjesto ofenzivnog veznog, tik iza napadača.

Dan uoči utakmice Hrvatska - Škotska iz Glasgowa se u Dnevnik Nove TV javio kolumnist gol.hr-a Ivica Medo.

U škotskoj nogometnoj javnosti najaktualnija tema pred sraz s Vatrenima je pozitivan Covid-19 test Billyja Gilmoura, odličnog veznjaka koji je tek nedavno navršio 20 godina i najtalentiraniji je škotski nogometaš.

"Je, to je dosta veliki šok, teško su to prihvatili. Svi su se o njemu raspisali proteklih dana, već su počele usporedbe s Modrićem i evo na kraju se desilo to da neće igrati", ispričao je Medo.

Što je s našim početnim sastavom? Postoje najave da će Modrić igrati ono što dugo nije igrao, a to je mjesto ofenzivnog veznog, tik iza napadača.

gol expired Škote uoči Hrvatske pokosio koronavirus: Ostali bez nacionalnog junaka, ali njegovi kontakti neće u izolaciju? Izbornik bez komentara divider

"Mislim da je izbornik uvidio da Modrić više jednostavno ne može izdržati napore da igra na tom nekom zadnjem veznom. Zbog toga će mu leđa držati Marcelo Brozović i Mateo Kovačić, dok će se od Modrića čekati da iskreira onaj zadnji pas. U napadu će biti Petković ili Kramarić, na lijevom krilu Perišić, na desnom Ivanušec ili Brekalo."

O samoj atmosferi u gradu Medo je rekao:

"Danas je bilo sve mirno, ne biste uopće znali da se igra utakmica. Nekoliko hrvatskih navijača sam sreo, uglavnom one koji žive u Engleskoj i Škotskoj. Nema nikakvih velikih okupljanja, to su Škoti ostavili za utorak."

gol expired Škoti ponudili urnebesno objašnjenje: Evo zašto tvrde da njihov as ne mora u samoizolaciju uoči Hrvatske divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider