Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Cirkus

Škoti ponudili urnebesno objašnjenje: Evo zašto tvrde da njihov as ne mora u samoizolaciju uoči Hrvatske

Škotski kapetan je obrisao snimku na kojoj se vidi da je u bliskom kontaktu sa zaraženim igračem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči susreta 3. kola skupine D, Hrvatska - Škotska, koji se igra sutra s početkom u 21 sat u Glasgowu, redove škotske reprezentacije trese ozbiljan skandal pred važan dvoboj za osminu finala Europskog prvenstva 2020.

Nakon što je u ponedjeljak ujutro objavljeno da je Billy Gilmour pozitivan na koronavirus, kapetan Andy Robertson je obrisao videosnimku s Instagrama na kojoj se vidi kako zajedno igraju stolni tenis.

gol expired Dalić o blaćenju i vrijeđanju, Perišić o sastanku igrača: ''Vidjet ćete jednu sasvim drugu Hrvatsku'' divider

Škotski nogometni savez je vrlo brzo objavio kako Gilmour nije bio ni sa kim u bliskom kontaktu, a njihovo objašnjenje je, blago rečeno, urnebesno.

Tako škotski mediji tvrde da Gilmour nije bio u bliskom kontaktu sa svojim suigračima jer je stol za ping pong dugačak 2,74 metra, što je i više od propisane fizičke distance koju pojedinci moraju držati u zatvorenom prostoru, prema uputama Engleskog zavoda za javno zdravstvo.

Podsjetimo, Škotska i Hrvatska sutra igraju odlučujuću utakmicu u skupini D i objema reprezentacijama je potrebna pobjeda za prolazak u osminu finala Eura.

 

 

 

 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider