Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ozbiljan skandal

Najbolji Škot izbrisao snimku: Igrao je stolni tenis sa zaraženim suigračem!?

Sutra je na rasporedu dvoboj za osminu finala Eura 2020 između Hrvatske i Škotske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči susreta 3. kola skupine D, Hrvatska - Škotska, koji se igra sutra s početkom u 21 sat, škotsku nogometnu reprezentaciju potresa ozbiljan skandal pred dvoboj za osminu finala Europskog prvenstva 2020.

Kapetan škotske reprezentacije Andy Robertson izbrisao je videosnimku na kojoj se vidi kako igra stolni tenis Johnom McGinnom i Billyjem Gilmourom za kojeg je u ponedjeljak ujutro objavljeno da je pozitivan na Covid-19, pišu škotski mediji.

gol expired Dalić o blaćenju i vrijeđanju, Perišić o sastanku igrača: ''Vidjet ćete jednu sasvim drugu Hrvatsku'' divider

Ubrzo nakon što je objavljena vijest da je Gilmour bio pozitivan na Covid-19 u ponedjeljak ujutro pojavila se snimka napravljena u hotelu na prostoru Engleske, gdje odsjeda škotska reprezentacija na kojoj se vidi Gilmour kako igra ping pong.

Video objavljen na Robertsonovom Instagramu prikazuje Gilmoura zajedno s McGinnom kako igraju stolni tenis. Nakon toga je videosnimka obrisana.

Škotski savez tvrdi suprotno

Škotski nogometni savez je objavio da Gilmour nije bio u bliskom kontakt ni sa kim iz momčadi.

Svi ostali testovi na koronavirus napravljeni u škotskoj reprezentaciji u ponedjeljak bili su negativni, a Škotski nogometni savez komuncira s Engleskim zavodom za javno zdravstvo vezano za Gilmourove 'bliske kontakte', no nitko nije identificiran.

  gol expired Razočarani hrvatski navijači u Glasgowu traže samo jedno od Vatrenih: ''Sve ćemo vam oprostiti" divider

Provedeno je još jedno testiranje među škotskim reprezentativcima u ponedjeljak kasnije tijekom dana, nakon što je Gilmour stavljen u izolaciju, i svih 25 igrača je bilo negativno.

Škotska i Hrvastka igraju u utorak u 21 sat odlučujuću utakmicu u skupini D za obje reprezentacije i objema je potrebna pobjeda za prolazak u osminu finala Europskog prvenstva 2020.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider