Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Majstorski pogodak Modrića

Luka Modrić nakon velike pobjede protiv Škotske: "Kad ovako igramo, onda smo opasni za sve!"

U ključnom dvoboju za osminu finala Europskog prvenstva, Hrvatska je pobijedila Škotsku s 3:1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 3. kola D Hrvatska je pobijedila Škotsku s 3:1 te se plasirala u osminu finala Europskog prvenstva 2020 kao drugoplasirana reprezentacija skupine D.

To znači da će Hrvatska sada u Kopenhagen gdje će igrati utakmicu osmine finala protiv drugoplasirane reprezentacije iz skupine E, a to može biti Poljska, Švedska, Španjolska ili Švedska.

Hrvatska je povela pogotkom Nikole Vlašića u 17. minuti, izjednačio je McGregor u 42., a onda je uslijedio potpuni preokret u drugom dijelu susreta. Prvo je Luka Modrić postigao majstorski pogodak za 2:1 u 62., a konačan rezultat postavio je Ivan Perišić u 77. minuti susreta.

gol expired Hrvatska još ne zna protivnika u osmini finala u Kopenhagenu: Ovo su mogući protivnici divider

Nakon utakmice prvi je pred novinare izašao kapetan Luka Modrić koji nije skrivao zadovoljstvo pobjedom i prolaskom u osminu finala.

"Odigrali smo veliku utakmicu i prošli smo u drugi krug natjecanja. Nismo bili zadovoljni našom igrom u prve dvije utakmice Europskog prvenstva, ali smo večeras dokazali da možemo bolje", kazao je pa dodao kako su odigrali pravu utakmicu.

"Da samo ovako igrali, a izgubili, svejedno bi mogli izaći s terena uzdignute glave", rekao je pa dodao kako Hrvatska može biti opasna za svaku reprezentaciju.

gol expired Kako su igrali: Trojica Hrvata s ocjenom višom od osam! divider

"Kada ovako odigramo, onda smo opasni za svakoga. Sada se idemo odmoriti i fokusirati na ono što nas čeka".

Iako je postigao sjajan pogodak za ponovno vodstvo Hrvatske, Modrića više veseli dobra igra momčadi i pobjeda za prolazak u osminu finala Eura 2020. 

"Puno mi znači pogodak, ali mi više znači igra ekipe od početka do kraja. Naravno, sretan sam što je moj pogodak pomogao, ali najvažnije je da je ekipa pobijedila", zaključio je Modrić.

Koga bi htjeli u osmini finala?

Ukupno glasova:

 

Quiz Maker - powered by Riddle

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider