Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Slavit ću gol"

Olmo odgovarao na hrvatskom: "Za mene je ovo finale Eura, Hrvatska je bila moj dom, a dvije stvari nikada neću zaboraviti"

Hrvatska i Španjolska bore se za plasman u četvrtfinale Europskog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči dvoboja osmine finala između Hrvatske i Španjolske, španjolska nogometna reprezentacija održala je redovnu konferenciju za novinare na kojoj je bivši igrač zagrebačkog Dinama, Dani Olmo odgovarao na pitanja novinara.

Više od pet godina Olmo je nastupao za zagrebački Dinamo, a onda je u siječnju prošle godine napustio redove hrvatskog prvaka i potpisao za RB Leipzig.

Prvo je odgovarao na pitanja španjolskih novinara, a nakon toga na pitanja hrvatskih novinara na tečnom hrvatskom jeziku.

"Za mene će to biti velika i posebna utakmica. To će mi biti prvi put da igram protiv Hrvatske i bivših suigrača iz Dinama, ova je utakmica za mene kao finale Europskog prvenstva", rekao je Olmo pa otkrio da je dobio jako puno poruka iz Hrvatske.

gol expired Španjolci se raspisali o izborniku Daliću: "Za većinu Hrvata bio je anonimac, a sada je idol cijele nacije" divider

"Dobio sam puno poruka od prijatelja, suigrača iz Dinama, novinara. Bio sam jako sretan kada sam to vdio, svi mi žele sve najbolje, ali samo da ne pobijedimo u ponedjeljak. Jedva čekam utakmicu", rekao je pa otkrio u čemu je hrvatska reprezentacija posebno jaka.

"Hrvatska igra jako dobro s loptom, imaju Luku Modrića, Matea Kovačića i Marcela Brozovića. Mi moramo igrati kao do sada, moramo imati posjed, a što manje Hrvatska ima loptu u svojim nogama, to je bolje za nas".

Upitali su ga hrvatski novinari postoje li određeni trenuci u Dinamu koji su mu obilježili karijeru.

gol expired Ćaleta-Car otkrio rješenje za Španjolsku pa ostao zatečen novinarskim pitanjem: "Šumska rapsodija? Ne znam..." divider

"Prvi gol protiv Hajduka u derbiju, ali i prva utakmica u Ligi prvaka protiv Atalante, ali bio sam tamo pet i pol godina, puno je to vremena, puno je tu uspomena", rekao je pa dodao da se čuje s bivšim suigračima iz Dinama, Livakovićem i Gvardiolom.

"Jedva ih čekam vidjeti, nadam se da ću zabiti gol Livakoviću"; zaključio je Olmo uz široki osmijeh na licu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider