Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
internet sve pamti

Ronalda prozivaju da je licemjer: Snimao je reklame za Coca-Colu i lanac brze hrane

Cristiano Ronaldo i njegov potez na Euru i dalje je vruća tema…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedna od viralnijih priča s Europskog prvenstva je potez Cristiana Ronalda koji je uoči utakmice protiv Mađarske sklonio ispred sebe boce Coca-Cole te time dao svima do znanja kako ne preferira takvu vrstu napitka.

Dionice ovog gaziranog pića su odmah pale, a izračunato je da je zbog Portugalčeva poteza ta kompanija izgubila od četiri milijarde dolara.

Bila je to jedna neugodna situacija za organizatore jer se radi o jednom od glavnih sponzora Eura 2020. Nova se slična situacija dogodila jučer kada je francuski nogometaš Paul Pogba isto na press-konferenciji napravio s bocom još jednog glavnog sponzora, Heinekena.

Pogba protiv alkohola, a pivo nije alkoholno

Pogba je maknuo bocu jer otkad se aktivnije posvetio vjeri islamu ne pije alkohol, no boca koju je maknuo nije uopće predstavljala alkoholno piće jer se radi o specijalnom bezalkoholnom pivu. Zbog toga su mnogi na društvenim mrežama sprdali francuskog nogometaša.

Ronaldo snimao reklame za gazirana pića

A brzo su izvukli nešto i Ronaldu. Naime, Ronaldo je tijekom svoje karijere reklamirao danas mu nepoželjnu Coca-Colu, ali ne samo to, reklamirao je i jedan poznati lanac brze prehrane. Na internetu sve ostaje i od toga se ne može pobjeći.

Zbog toga mu mnogi govore da je licemjer, ali i on je samo čovjek koji je očito tijekom svog života promijenio mišljenje i sada živi i promovira isključivo zdrav život.

Reklame Ronalda koje je snimao za Colu i fast food lanac pogledajte ovdje i ovdje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider