Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brani je i sinu

Ronaldo stvarno mrzi Coca-Colu: Pogledajte što je učinio s bočicama na konferenciji za medije

Primjer za Cristiana Juniora...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo stvarno mrzi Coca-Colu.

Portugalci se zagrijavaju za prvu utakmicu na Euru u utorak protiv Mađarske (18 sati) u prvom kolu skupine F, a  kapetan portugalske reprezentacije pojavio se na konferenciji za medije, što je običaj u većini reprezentacija dan uoči utakmice, međutim ono što je Cristiano na njoj učinio baš i nije uobičajeno.

Coca-Cola, pih!

Naime, Coca-Cola kao službeni sponzor Europskog prvenstva ima pravo na reklamiranje na presicama i to masno plaća, ali Ronaldo toliko mrzi to popularno gazirano piće da ga ne može vidjeti. Ne samo figurativno, čini se i doslovno jer je pokupio bočice i sklonio ih u stranu.

"Coca-Cola, pih", promrmljao si je u bradu nešto u tom stilu sklanjajući bočice.

Brani je i sinu

Svojedobno je vlastitom djetetu, najstarijem sinu Cristianu zabranio piti Coca-Colu i jesti čips jer za njega želi najbolje.

"Ponekad voli uzeti bocu Coca-Cole ili vrećicu čipsa i to me izuzetno ljuti. Želim mu samo najbolje, želim mu da postane najbolji u onome što odluči biti, a ako to želi i on, mora se prestati hraniti loše", bjesnio je u mikrofon novinara Marce prošle godine.

Nije poznato kako će tvrtka reagirati na Ronaldov odnos prema službenom sponzoru Eura, ali sigurno im se neće svidjeti...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider