Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne vjerujte pričama

Boban zaustavio teoriju zavjere da se Engleze favorizira na Euru: To je smiješno

Dinamova legenda za talijanske medije komentirala je nikad čudniji Euro.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

 Uefa se sprema spustiti zastor na nikad čudniji Euro, posljednji čin bit će okršaj Italije i Engleske u nedjelju od 21 sat na Wembleyju, a poslije niza događaja u posljednje vrijeme počelo se pričati o Uefinom favoriziranju Engleza.

Tri lava igrali su sve utakmice na domaćem terenu, lokalne vlasti zbog strogih koronaprotokola spriječile su dolazak stranih navijača na Otok, a poslije kontroverzno dosuđenog penala u polufinalu protiv Danske sve se glasnije počelo pričati kako će i protiv Talijana imati jak vjetar u leđa kako bi konačno osvojili svoj prvi naslov na europskim prvenstvima.

"Nemojte me nasmijavati"

"Smiješno", bila je prva reakcija Zvonimira Bobana u intervjuu za Gazzettu dello Sport.

"Uefa ne favorizira Englesku. Finale će biti sjajno, bit će to okršaj dva nogometna diva. Ovo finale je htjela Uefa? Nemojte me nasmijavati. Teorije zavjere su uvijek postojale, ali svi koji su u nogometu znaju da nas čeka potpuno čisto finale", komentirao je prvi operativac Uefe zadužen za odnose s ligama i klubovima.

gol expired Čeferin se posuo pepelom: "Ovakav Euro sigurno nećemo ponoviti, nije bio pošten za sve..." divider

Dinamova legenda provela je desetljeće igračke karijere na Apeninima i dobro poznaje njihovu reprezentaciju. Tvrdi - imali su bolje pojedince u prošlosti, ali Roberto Mancini stvorio je momčad od njih.

"Ova generacija Azzurra ima nešto posebno"

"Ova generacija ima poseban karakter, vidjeli smo ga i ranije, ali smo svi sumnjali u njih. Nismo znali koliko se visoko ova momčad može podići“, rekao je pa dodao:

gol expired UEFA oštro kaznila Mađarsku zbog homofobnih ispada: Na meti navijača bili su Ronaldo, Mbappe i Benzema divider

"Gledamo li samo kvalitetu općenito, ovo nije najbolja Italija, ali Mancini je napravio remek djelo. Najbolji igrač je Donnarumma, a tu su još Chiesa i Jorginho, oni donose prevag“, podvukao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider