Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
gol.hr na euru

VIDEO: Pronašli smo gotovo sve hrvatske navijače u Glasgowu, ipak nas nešto ima

gol.hr je cijelog dana bio na ulicama Glasgowa gdje je naš reporter Ivica Medo pratio hrvatske navijače.

Galerija Škot u dresu Luke Modrića

Drugu utakmicu u grupi D Europskog prvenstva naši će nogometaši igrati u škotskom Glasgowu. Hrvatska i Češka igraju od 18 sati, a utakmicu prati jedna neugodna zanimljivost.

Kako su vlasti u Škotskoj dopustili ulazak tek 12 tisuća navijača, pretpostavlja se kako će na tribinama legendarnog Hampden Park biti svega nekoliko tisuća ljudi, ako i toliko jer neće biti velike većine čeških i hrvatskih navijača koji su kupili svoje ulaznice.

Čak se i pretpostavlja kako će ova utakmica biti zapamćena po najmanjem broju gledatelja na cijelom Europskom prvenstvu, a razlog su svima poznate stroge mjere ulaska u Veliku Britaniju zbog čega je UEFA čak i zaprijetila oduzimanjem finala Londonu.

Novinar golhr-a Ivica Medo proveo je cijeli dan s hrvatski navijačima, pogledajte koliko ih je bilo i što su rekli uoči utakmice.

UŽIVO s ulica Glasgowa

16:00 Na putu prema stadionu naš je reporter naišao na još jednu skupinu hrvatskih navijača.

14:30 Razgovarali smo s hrvatskim navijačem koji je sam stigao iz Londona. 

14:00 Desetak Hrvata smo ukupno sreli otprilike u Glasgowu.

13:30 Sreli smo na ulici napokon i trojicu Hrvata. Iz Pule, Vinkovaca i Osijeka. Bili su i na Wembleyju, ne propuštaju utakmice Vatrenih. Poslušajte njihova razmišljanja uoči utakmice.

13:05 Sreli smo jednog Škota u dresu Luke Modrića, zasad prve ''kockice'' u gradu. Oduševljenje nam je brzo splasnulo kad nije razumio na kojem jeziku govorimo.

Škot u dresu Luke Modrića Škot u dresu Luke Modrića (Foto: GOL.hr)

12:45 U Glasgowu je naš Ivica Medo koji sejavlja uživo s ulica i trgova te će probati pronaći kojeg hrvatskog navijača. Škotski se navijači već pripremaju za utakmicu s Englezima koja je na rasporedu od 21 sat, zanimljivo većina vjeruje u pobjedu Čeha protiv Hrvata.

VIDEO: Hrvata još nigdje, Škoti vjeruju u pobjedu Češke

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider