Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još jedan "uspjeh"

Hrvatski reprezentativac u najgoroj momčadi Eura

Najgorom momčadi Eura dominiraju Mađari.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić bio je nevidljiv na Euru, nastupio je u sve četiri utakmice za Zlatka Dalića i uvelike razočarao, ne samo svog šefa i hrvatske navijače, nego i statistički portal Who Scored, koji ga je za minuli rad na tekućem Europskom prvenstvu uvrstio u najgorih 11 nogometaša na turniru.

Zlatko Dalić - 2 Zlatko Dalić oštro odgovorio na Rebićeve kritike: "Kakav neuspjeh? Budi frajer pa nemoj to brisati..." divider

U konkurenciji su bili igrači koji su ispali s turninira i da su odigrali 100 ili više minuta, a Reba je za igre na Euru zaradio prosječnu ocjenu 6,08 i statistički je najgore krilo. Milanov igrač bio je prilično loš u sva četiri nastupa, ali mnogi će mu teško oprostiti nerazumno ponašanje i presvlačenje usred utakmice protiv Španjoslke u osmini finala.

Ante Rebić - 2 Rebić je bivši za izbornika Dalića? Zamalo je izostao s popisa za Euro, izbornik mu zamjera dvije stvari divider

S Rebićem u društvu su i Nijemac Neuer na golu, Mađari Orban i Szalai, velšanin Williams i Alioski iz Sjeverne Makedonije u obrani.

U veznoj liniji su uz Rebića Mađar Nego, Poljak, Krychowiak i Nijemac Werner, a u špici su Yilmaz (Turska i Berg (Švedska).

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider