Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije im svejedno

VIDEO Igrači o tome ne govore, ali sigurno ih muče huliganski ispadi

U Dnevnik Nove TV iz kampa Vatrenih uoči utakmice sa Španjolskom javio se Stipe Sladoljev.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Atmosfera u reprezentaciji slična je vremenu kakvo je bilo tijekom nedjelje u Deauvilleu. Cijeli dan je bilo sunce, ali pred kraj dana se naoblačilo, pala je i kiša. Tako je i reprezentaciji, atmosfera je bila sjajna svih ovih dana, sve do utakmice u Saint-Etienneu.

Iako igrači govore da ne misle o tome što se dogodilo i o onome što bi se moglo dogoditi protiv Španjolske, sigurno da ih to muči. Ako mislite da je to sitnica za profesionalne nogometaše, uzmite u obzir na trenutak ozbiljno koliko im znači domaći teren, domaći navijači, koliko nogometašima znači takva podrška.

Naravno da im nije svejedno s obzirom na ono što se dogodilo i da će netko pokušati protiv Španjolske pokušati u Bordeauxu utakmicu prekinuti i izbaciti Hrvatsku s Europskog prvenstva.

Simptomatični Kovačićev nedolazak na presicu

Što se tiče stanja s ozljedama, niti Luka Modrić niti Mario Mandžukić nisu u nedjelju trenirali s ekipom, trenirat će jedino u ponedjeljak u Bordeauxu. Iako su obojici magnetske rezonance pokazale da nema puknuća mišića ipak još uvijek treniraju po individualnom programu.

Ante Čačić na posljednjem treningu u Deauvilleu je podijelio igrače opet u dvije ekipe - prva je bila ista kao protiv Turske i Češke, to naznačuje da će igrati s istom postavom.

Toj devetorici (bez Modrića i Mandžukića) priključio je Antu Ćorića, a to možda govori na koga najviše računa ako Modrić ne bude mogao igrati.

U prilog tome i još jedan podatak - Mateo Kovačić je bio najavljen na press konferenciji uz Ivana Rakitića. Nije došao, umjesto njega se pojavio Ivan Strinić i to možda govori također da na Matea za ovu utakmicu Čačić ne računa kao na prvu alternativu Luki Modriću.

Raspored, rezultati i tablice

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider