Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bit će polemika

Trening bez Mandže i Modrića: Čačić pokazao veliko iznenađenje! Je li ovo moguće?

Na večerašnjom treningu u Deauvilleu vježbala su 18-torica igrača i tri vratara...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska reprezentacija odradila je u nedjelju navečer posljednji trening u Deuavilleu prije odlaska u Bordeaux, gdje je u utorak (21:00) očekuje okršaj sa Španjolskom za prvo mjesto u skupini D Europskog prvenstva u Francuskoj.

Na treningu je sudjelovao 21 igrač, jer se nisu pojavili Luka Modrić i Mario Mandžukić, koji su se žalili na zatezanje mišića nakon utakmice sa Češkom. Magnetska rezonanca pokazala je da nisu ozbiljnije ozlijeđeni, već da je došlo samo do 'zamora materijala', no očigledno su dobili poštedu i mogućnost da se odmore.

Ćorić - 'duda varalica' za novinare ili zaista mijenja Modrića?

Izbornik Ante Čačić kao i prije utakmice s Turskom pred novinarima je podijelio markere igračima. Kao i uvijek, trojica vratara trenirala su odvojeno, dok je 18 igrača izbornik podijelio u dvije skupine. Igrači su se zagrijavali dodavanjem rukama. U jednoj skupini bila su osmorica startera protiv Turske i Češke plus Ante Ćorić, a u drugoj svi ostali. 

Ivica Medo

Po tome ispada da će od prve minute protiv Španjolske krenuti: Subašić, Srna, Vida, Ćorluka, Strinić, Badelj, Brozović, Rakitić, Perišić i Ćorić te najvjerojatnije Mandžukić, ako bude spreman za igru, ili Nikola Kalinić.

Je li Ćorić 'duda varalica' za novinare ili ga Čačić doista namjerava ubaciti od prve minute umjesto Modrića, doista je teško procijeniti? 

S Čačićem se nikad ne zna

Nama se čini teško mogućim da će Ćorić krenuti od prve minute, ali do sada smo dva puta vidjeli igrače kako treniraju s podijeljenim markerima, jednom prije Turske na otvorenom dijelu treninga i jednom ekskluzivno na zatvorenom dijelu treninga u Saint-Etienneu prije utakmice s Češkom, kada smo pronašli 'rupu na zidu' stadiona i fotografirali trening.

U oba slučaju Čačić je postavu bez markera ubacio u vatru od prve minute. Zašto bi ovaj put bilo drugačije? Sve je moguće, jer sa Čačićem se nikad ne zna.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider