Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
hrvatska - češka

Otkrili smo sastav: Evo koga Čačić šalje na megdan s Česima!

Prema onom što smo vidjeli na posljednjem treningu hrvatske reprezentacije, izbornik Ante Čačić odredio je udarnu jedanaestoricu za dvoboj s Češkom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska reprezentacija odradila je posljednji trening uoči okršaja s Češkom u drugom kolu skupine Europskog prvenstva. Prema onom što smo vidjeli na travnjaku stadiona Geoffroy-Guichard, izbornik Ante Čačić namjerava izvesti istu početnu postavu kao i protiv Turske (pogledajte grafiku).

Na zatvorenom dijelu treningu Čačić je podijelio markere igračima koji nisu krenuli od prve minute protiv Turske, a među njima su i Šime Vrsaljko i Marko Pjaca, za koje se posljednja dva-tri dana spekuliralo da bi mogli uskočiti u prvih 11 umjesto Ivana Strinića i Milana Badelja.

Bez markera su vježbali: Srna, Ćorluka, Vida, Strinić, Badelj, Modrić, Brozović, Rakitić, Perišić i Mandžukić.

Iz toga se može zaključiti da će upravo nabrojanih deset igrača plus vratar Subašić započeti utakmicu protiv Češke.

''Sastav ćete vidjeti sutra u 18 sati. Svi igrači koji su igrali protiv Turske su odličnom stanju. Toliko'', odgovorio je izbornik na press konferenciji na pitanje o sastavu te samo potvrdio kako će u prvih 11 biti kapetan Srna.

Možda nas je izbornik „isfintirao“ jer očekivao da ćemo pronaći „rupu u zidu“ prekrasnog stadiona u Saint-Etienneu, no ono što smo vidjeli sugerira da neće ništa mijenjati. No, s Čačićem se nikad ne zna i moguće je da promjeni odluku u posljednja 24 sata.

Hoće li Hrvatska pobijediti i Češku?

Ukupno glasova:


 

Ivica Medo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider