Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
jesu li vam skupe?

HNS opet podigao cijene ulaznica za utakmicu reprezentacije

Hrvatska i Moldavija igraju u petak, a prodaja ulaznica je počela…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u Zagrebu točno tjedan dana uoči prve od dvije pripremne utakmice (uz San Marino u Rijeci) prije Eura u Francuskoj. Izbornik Ante Čačić na press konferenciji je obavijestio javnost kako će prvi dio priprema proći bez nekoliko članova prvih 11.

Mariju Mandžukiću, Dariju Srni i Ivanu Rakitiću sezona zbog finala Kupa ovog vikenda traje tjedan dana duže od ostalih, dok Luki Modriću i Mateu Kovačiću ona završava još tjedan dana kasnije zbog finala Lige prvaka (28. svibnja). Ova petorka će tako propustiti tjedan dana treniranja u Termama Sveti Martin.

Kruna ovog dijela priprema bit će prijateljska utakmica s Moldavijom na kojoj će priliku dobiti mnogi koji nisu u prvom planu izbornika. Čačić će na raspolaganju imati četiri vratara i 18 igrača. Podsjetimo, popis od 27 nogometaša izbornik će do 1.6. morati skresati za četiri imena, među kojima će biti jedan od četvorice vratara, najvjerojatnije mladi Dominik Livaković.

Hrvatski nogometni savez pustio je u prodaju ulaznice za utakmicu s Moldavijom (petak 20.30) u Koprivnici, a cijena istih je 120 i 100 kuna. Ako znamo da su ulaznice za prijateljsku s Izraelom prije dva mjeseca bile od 30 do 80 kuna, onda nije teško zaključiti kako je HNS opet odlučio podignuti cijene.

Pravo na kupovinu internetom imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu osobnih podataka (ime i prezime, OIB i adresa kupca) na HNS-ovom portalu za ulaznice.

Jedna (1) osoba može kupiti najviše šest (6) ulaznica. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

U slučaju da se cijeli kontigent ulaznica ne proda putem internetske prodaje, ostatak će se prodavati na blagajnama stadiona od 23. svibnja do prodaje svih ulaznica. Radno vrijeme blagajne je od 12 do 17 sati.

Tko po vama ne bi trebao biti među 23 putnika na Euro?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider