Automoto
SPORTOVI
Automoto
Pogledajte ovo!

Pojavila se nova snimka bijesne reakcije Webbera na 'prljavi' potez Vettela!

U svijetu Formule 1 još uvijek je glavna priča sukob momčadskih kolega u Red Bullu, Sebastiana Vettela i Marka Webbera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rupu od tri tjedna pauze od F1 utrka popunit će priče o potezu trostrukog svjetskog Sebastiana Vettela koji se oglušio na momčadsku naredbu i prestigao Marka Webbera prošle nedjelje u Maleziji. Australac je do tada držao prvu poziciju, a iz momčadi su im javili kako je utrka gotova te neka svoje motore prilagode tek dolasku do cilja.

>> Žestoke kritike na račun Vettela: 'Treba mu zabraniti nastup iduću utrku!'

>> Vettel se 'posuo pepelom': Webber odbio ispriku!

Nakon utrke Webber nije htio ni pogledati prvaka, čak mu je pokazao i srednji prst. No, nije to jedino što je napravio bijesni Australac koji će se pokušati 'ohladiti' surfanjem u domovini.


Pojavila se nova snimka s Vettelovog bolida u kojem se vidi kako je nakon ulaska u cilj Webber u napadu bijesa umalo pogodio bolid svog timskog kolege. Uletio je velikom brzinom u putanju Vettela i umalo izazvao sudar.

Htio je pokazati koliko je ljut, što se jasno vidjelo na njegovom licu nakon utrke. Kaže kako je u posljednjim krugovima razmišljao i o drastičnim potezima kao što je odlazak iz Red Bulla i Formule 1 općenito. Nadamo se kako će ga veliki valovi Australije ohladiti...

Kako ste doživjeli Vettelovu pobjedu u Maleziji?

Ukupno glasova:

 


 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider