Automoto
SPORTOVI
Automoto
Čudni komentari?

Žestoke kritike na račun Vettela: 'Treba mu zabraniti nastup iduću utrku!'

Nekadašnji vozač McLarena, Lotusa i Brabhama John Watson (66) smatra kako Red Bull mora oštro kazniti Sebastiana Vettela zbog njegovog poteza na Velikoj nagradi Malezije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Riječ je naravno o Vettelovom prestizanju svoga momčadskog kolege Marka Webbera na nedjeljnoj utrci za Veliku nagradu Malezije usprkos suprotnim naredbama iz boksa.

>> Pogledajte što je ljutiti Vettel pokazao 'pokvarenom' Vettelu!

>> Becker brani Vettela: 'Ponio se kao trostruki prvak svijeta'

Dakle, trostruki uzastopni svjetski prvak slavio je pobjedu iako su mu iz boksa strogo naredili da ne ugrožava ni sebe ni Webbera opasnim pokušajima pretjecanja, što je ovaj svejedno napravio. Watson stoga smatra da bi Red Bull trebao Vettela suspendirati na jednu utrku kako bi ga vratio na "svoje mjesto".

"Ako Christian Horner ponovo ne uvede autoritet u svoju momčad, koji je totalno srušen onime što je Sebastian Vettel jučer napravio, tada njegova pozicija u momčadi neće biti onakva kakva bi trebala. Jedini zaključak koji izvlačim je da bi Vettel trebao biti suspendiran za sljedeću utrku", rekao je Watson za BBC Radio 4.

"Ne možete oduzeti Vettelu bodove i dati ih Marku Webberu, to je sada prošlost i Sebastian ima prednost od tih sedam bodova. Ne možete ga niti financijski kazniti jer je to njemu skoro nebitno, tako da je jedini svrshisodan način kazne suspendirati ga jednu utrku", dodao je čovjek koji je tijekom svoje F1 karijere skupio 5 pobjeda i 20 puta završio na podiju

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider