Automoto
SPORTOVI
Automoto
Zanimljiv trenutak

Pogledajte što je ljutiti Webber pokazao 'pokvarenom' Vettelu!

Aktualni svjetski prvak u Formuli 1, Sebastian Vettel u Red Bullu, slavio je na drugoj utrci sezone, Velikoj nagradi Malezije, ispred momčadskog kolege Marka Webbera, no tek nakon što je prekršio obavijest iz boksa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon drugog izlaska iz bokseva Webber je bio vodeći, a Vettel nedugo nakon toga drugoplasirani vozač utrke. Naredba momčadi bila je ušteda goriva i guma do kraja utrke, te održavanje trenutnih pozicija na stazi. No, to se nije svidjelo Vettelu koji je preuzeo stvar u svoje ruke i pretekao Webbera na stazi!

>> Stvari su izmakle kontroli: Kontroverzna pobjeda Vettela u Maleziji!

>> Vettel se 'posuo pepelom': Webber odbio ispriku!

>> Pogledajte kako je Hamilton ušao u krivi boks!

Australac je na proglašenju pobjednika bio na rubu suza, osudio je svog "kolegu" i odbio ispriku, a isto je učinio i šef momčadi Christian Horner.

Oko kamere uhvatilo je zanimljiv trenutak netom nakon Vettelova pretjecanja, kada je Webber ispružio lijevu ruku i pokazao mu srednji prst, čime je jasno dao do znanja što u tom trenutku misli o potezu momčadskog kolege. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider