Automoto
SPORTOVI
Automoto
Ne ponosi se pobjedom

Vettel se 'posuo pepelom': Webber odbio ispriku!

Nakon što se oglušio na upute momčadi da zadrži drugu poziciju do kraja utrke iza svog momčadskog kolege u Red Bullu Marka Webbera, aktualni svjetski prvak Sebastian Vettel upisao je 27. pobjedu u Svjetskom prvenstvu, nakon koje se ipak ispričao...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na konferenciji za novinare 25-godišnjem Nijemacu nije bilo lako. Kao da je imao "knedlu u grlu".

>> Stvari su izmakle kontroli: Kontroverzna pobjeda Vettela u Maleziji!

>> Pogledajte kako je Hamilton ušao u krivi boks!

"Trebao sam se bolje ponijeti. Pogriješio sam. Ovo nije pobjeda kojom se ponosim. Trebala je biti Markova. Ispričavam mu se i ovim putem", rekao je Vettel, čiju je ispriku navodno odbio prihvatiti Mark Webber.

"'Rana' je još uvijek svježa. Uvjeravali su me iz boksa u dva navrata da nećemo korisitit bolide za utrkivanje među sobom! Rečeno mi je da je utrka gotova i da sačuvam gorivo, motor i bolid do kraja utrke. No, Seb je donio svoju odluku, nakon koje će imati 100 postotnu zaštitu, te će proći nekažnjeno", rekao je Webber.

Šef Red Bulla Christian Horner osudio je Vettelov potez odmah po pretjecanju Webbera, kada mu je u slušalice poručio: "Molim te Sebastian, ovo je doista bilo glupo!"

No to svejedno nije nagnalo Vettelovu savjest da u preostalih 13 krugova propusti natrag momčadskog kolegu. Bila to Vettelova 27. pobjeda, ali najkontroverznija od svih dosada! (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider