Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igra protiv PSG-a?

Slavlje u Barci, Messi nije teže ozlijeđen: 'Uskoro se vraćam'

Ozljeda Lionela Messija, čini se, ipak nije teže naravi i najbolji svjetski nogometaš bi se mogao vratiti na travnjake ranije od očekivanja…

Utakmicu u Parizu su zbog ozljeda napustili Lionel Messi i Javier Mascherano. Bila to večer pehova za Barcelonu u kojoj su dobili gol iz debelog zaleđa te još jedan u posljednjim sekundama utakmice.

>> Ancelotti u bunilu: Rezultat nije dobar za nas, sudac pomogao Barci

>> 'Ibra je bio metar u zaleđu, kako to sudac nije vidio?'

>> Zabili i Messi i Ibra: PSG iščupao remi protiv Barcelone u 94. minuti!

Prema prvim liječničkim izvještajima, Messi je ozlijedio dvoglavi bedreni mišić desne noge, a premda su prve prognoze španjolskih medija govorile o trotjednoj pauzi, sada više nije isključeno da će Argentinac zaigrati u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv PSG-a, iduće srijede na Camp Nouu.

Barcelona je, naime, izdala priopćenje u kojem je potvrdila da Messi neće igrati predstojeći vikend protiv Mallorce u 30. kolu Primere. O brzini njegova oporavka će ovisiti kada će se vratiti na teren, a nije nemoguće da će to biti protiv PSG-a. Da ozljeda nije teška, potvrdio je i sam Messi putem jedne društvene mreže:

''Uskoro se vraćam. Srećom, nije ništa ozbiljno.''

Mascherano bi pak izvan pogona trebao biti oko tri mjeseca zbog ozljede križnih ligamenata desnog koljena.

''U gostima je 2:2 odličan rezultat, ali mi smo ga skupo platili. Ostali smo bez Messija kojem je stradala zadnja loža, te Mascherana koji je povrijedio ligamente koljena'', rekao je nakon susreta pomoćnik Tita Vilanove Jordi Roura.

Recimo i da je Messi bio strijelac podećeg pogotka za katalonski sastav, dok je Mascheranova zamijena, Bartra, bio "krivac" za izjednačujući gol PSG-a u 94. minuti utakmice. Naime, od njega se lopta odbila i prevarila vratara Valdesa.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider