Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slažete li se?

Ancelotti u bunilu: Rezultat nije dobar za nas, sudac je pomogao Barci

Trener PSG-a Carlo Ancelotti imao je drukčije poglede od velike većine onih koji su gledali utakmicu na Parku prinčeva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski stručnjak nakon utakmice se obrušio na Barcinog krilo Alexisa Sancheza kojeg je domaći vratar Sirigu očigledno srušio u kaznenom prostoru u situaciji koja i nije bila baš čista gol šansa za Čileanca.

>> Skup provod u Parizu: Barca bez Messija tri tjedna, bez Mascherana šest!

>> Velika greška: 'Ibra je bio metar u zaleđu, kako to sudac nije vidio?'

''Mislim da to nije bio jedanaesterac. Alexis je samo čekao Sirigua, imali smo već takva iskustva s njim u prijateljskoj utakmici'', ispalio je Carlo Ancelotti.

I umjesto da bude zadovoljan pogotkom Matuidija u posljednjim sekundama utakmice nakon katastrofalne greške obrane gostiju te pogotka iz zaleđa Zlatana Ibrahimovića, Talijan misli drukčije.

''Nismo ostvarili dobar rezultat, prvi pogodak poklinili smo im mi, a drugi sudac. Veseli me stav igrača koji su bili superirorni nad Barcelonom, naročito u prvom poluvremenu. Ponosan sam na svoje igrače.''

Kaže kako ozljeda Messija u uzvratu ne mijenja ništa, a ni s tim se mnogi neće složiti.

''Moramo ići tamo i zabiti. Protiv Barce se moraš braniti, ali kad imaš loptu moraš biti opasan i stvarati šanse.''

Ancelotti žali za žutim kartonom Matuidija zbog kojeg ga neće biti u srijedu na Camp Nouu. Nada se oporavku Thiaga Motte, pohvalio je Davida Backhama kojeg je hrabro stavio od prve minute, Zlatana Ibrahimovića za gol i asistenciju te Thiaga Silvu kojeg smatra najboljim braničem na svijetu

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider