Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Perez traži odgovor

Mou dobio rok za konačnu odluku: Jedna zvijezda čeka što će učiniti!

Jose Mourinho možda bi ipak mogao ostati na klupi Real Madrida. Nakon dvije pobjede nad Barcelonom i jednom protiv Manchester Uniteda u samo tjedan dana, situacija u Madridu stubokom se promijenila...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mourinho je opet ljubimac navijača, primirila se situacija u svlačionici, portugalski stručnjak našao je zajednički jezik s Ramosom, Casillasom, Ozilom, Benzemom i ostalim „buntovnicima“.

>> Ne gušta Mourinho samo zbog pobjeda i Modrića, nego i zbog - njega!

>> Real najavio Celtu s Modrićem i Ronaldom, ali gripa bi mogla sve pokvariti

Međutim, Mourinho oklijeva otkriti karte i reći namjerava li ostati u Madridu ili je odlučio promijeniti sredinu. Portugalac zna da se u nogometu situacija vrlo brzo mijenja, „kolo sreće“ okreće se velikom brzinom, kako se iz depresije došlo do opće euforije u samo nekoliko dana, isto tako situacija se može vrlo brzo okrenuti. Danas si ljubimac, a već sutra opet omražen, to je stara istina nogometa. Portugalac stoga još uvijek kalkulira, zna da se mrtvi broje na kraju bitke, a do kraja je ostalo još dosta visokih prepreka.

Predsjednik Reala Florentino Perez ne može čekati kraj sezone da bi dobio Mourinhov odgovor. Real je prevelik klub da bi si to dopustio. Kako saznaju španjolski mediji bliski predsjedničkom uredu, Perez je Mourinhu postavio rok do kada se mora odlučiti, a to je početka travnja, kada startaju četvrtfinalni ogledi Lige prvaka.

Još uvijek nije poznato ni hoće li na produženje ugovora pristati Xabi Alonso, jedna od najvažnijih karika Reala. Alonso navodno želi vidjeti što će se dogoditi s Mourinhom. Ako Portugalac spakira kofere, isto bi mogao i on učiniti.
Perez želi na vrijeme čuti odgovore kako bi se mogao adekvatno pripremiti za ljetni prijelazni rok. On nema pravo na pogrešku, jer godina je predsjedničkih izbora. Vrlo dobro zna da mu navijači ne bi oprostili ako u rukavu nema nekoliko kvalitetnih rješenja za sve solucije. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider