Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U prvom planu...

Real najavio Celtu s Modrićem i Ronaldom, ali gripa bi mogla sve pokvariti

Virus gripe koji ovih dana hara Hrvatskom stigao je i do Španjolske, u vjerojatno najboljem mogućem trenutku za nogometaše Real Madrida...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan Sergio Ramos i najbolji igrač Cristiano Ronaldo propustili su današnji (petak) trening, svega dva dana uoči prvenstvene utakmice u gostima protiv Celte. Ako je već morala, gripa je u redove Reala stigla u pravo vrijeme, odnosno nakon tri vrlo teške i ključne utakmice sezone.

>> Svi su ludi za Lukom: Opet je na naslovnicama u Madridu!

>> Mourinha sasvim 'prebacilo': Evo što je izjavio za Cristiana Ronalda!

Podsjetimo, Real je slavio u posljednje tri utakmice i to u dva navrata protiv Barcelone i jednom protiv Manchester Uniteda. Štoviše, "kraljevi" su upisali 3-1 pobjedu na Nou Campu, kojom su izborili finale Kupa kralja, te 2-1 pobjedu na Old Traffordu, koja im je osigurala ostanak U Ligi prvaka.

Prema pisanju španjolskih medija, postoje velike šanse da obojica propuste spomenuto gostovanje, s obzirom da je utrka za obranom naslov prvaka Španjolske praktički izgubljena (prednost Barcelone je 13 bodova).

No, službeni je Real kao najavu sljedeće utakmice ipak u prvi plan gurnuo Luku Modrića i Cristiana Ronalda...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider