Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Euforija u Madridu

Real se riješio kompleksa Barce: Mourinho ostaje na Bernabeuu!?

Nakon tri velike pobjede Real Madrida u samo tjedan dana, na Santiago Bernabeuu ponovno je „granulo sunce“...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dvaput je pala Barcelona, a potom i Manchester United u osmini finala Lige prvaka. Sezona je za sada spašena, Madrid je zapljusnuo val optimizma, sada gotovo svi vjeruje da Real može do jubilarnog desetog naslova prvaka Europe. Podjednako je važno za navijače Reala što se njihov klub definitivno riješio kompleksa Barcelone koji ih je pratio u posljednjih nekoliko godina.

>> Svi su ludi za Lukom: Opet je na naslovnicama u Madridu!

U samo nekoliko dana primijenila se situacija i oko Josea Mourinha. Za vrijeme utakmice s Barcelonom na Bernebaeuu madridska publika mu je skandirala, a nakon utakmice na Old Traffordu nije ostao ne zamijećen srdačan zagrljaj Mourinha i predsjednika Reala Florentina Pereza.

Iako se do samo prije tjedan ili dva tvrdilo kako Mourinho gotovo sigurno napušta Madrid na kraju sezonu, sada to više nije tako sigurno, čak neki španjolski mediji pretpostavljaju kako postoji mogućnost da Portugalac odradi ugovor s Realom do kraja.

Pobjede liječe sve rane, pali mostovi ponovno se podižu, sukobljene strane pružaju si ruke. Mourinhov odnos s Ramosom, Casillasom, Ozilom, Benzemom i ostalim „buntovnicima“ u kraljevskoj svlačionici značajno se popravio.
Još jednom se potvrdilo kako se u nogometu sve može izmijeniti u kratkom roku.

Jedna ili dvije pobjede okrenu stvari za 180 stupnjeva. Nakon dugog razdoblja komorne atmosfere, „planet Real“ zahvatila je euforija. „Kraljevi“ su u uzlaznoj putanji, ali oprezniji analitičari upozoravaju da su stigli tek na pola puta, da tek predstoji ono najteže. Do „raja“ su ostale još tri visoke prepreke, a kako se u nekoliko dana sve izmijenilo na bolje, tako može i na gore.

Zbog toga realovci moraju biti s obje na noge na zemlji, oprezni i usredotočeni na ono što ih očekuje. Barcelonu i United moraju ostaviti iza sebe. Mrtvi se ipak broje na kraju balade. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider