Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Koji mu je najbolji gol?

Svi su ludi za Lukom: Opet je na naslovnicama u Madridu!

Dok se u Manchesteru bave turskim sucem, u Madridu se opet priča o Luki Modriću.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić stigao je na naslovnice madridskih sportskih listova krajem kolovoza kada je nakon ljetne trakavice napokon potpisao za Real.

Onda je nakon tri mjeseca u jednoj anketi Marce proglašen najvećim transfer promašajem u Primeri s obzirom na uložene novce, a njegov treći dolazak pod povećalo javnosti dogodilo se nakon čarobne večeri na Old Traffordu.

>> 'Modrić od najlošijeg transfera postao junak sezone!'

>> 'Modrić je pokazao klasu, ovo je vrhunac njegove karijere!'

>> Modrićev trenutak karijere: Pobijedili bi i bez crvenog! Hala Madrid!

I tako je kod strastvenih Španjolaca Luka Modrić od promašaja posto heroj Real Madrida koji je majstorskim pogotkom, ali i sjajnom igrom, praktički spasio sezonu te u jednoj utakmici isplatio silne milijune.

''Hrvatovih 37 minuta sa Old Trafforda vrijedni su za DVD-arhivu. Klasa, inteligencija, udarac i pogodak. Sve je imao. Nakon tih pola sata nitko više neće pričati koliko je Perez potrošio na njega'', piše Marca koja na svojoj naslovnici ističe hrvatskog reprezentativca.

Marca je u detalje analizirala čudesnih Modrićevih 30 minuta te na kraju zaključila kako Real ne bi prošao Manchester United da Mourinho nije u igru ubacio Hrvata u 59. Minuti utakmice.

''S njim je deseti naslov realnost", zaključuje Marca

Potrudili su se naći i najbolje pogotke Modrića iz Dinama, Tottenhama i Reala. Pogodak Unitedu u anketi zasad vodi malo ispred golčine Liverpoolu u dresu Spursa.

Pogledajte golove i glasajte u anketi Marce!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider