Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Englezi pišu

'Modrić od najlošijeg transfera postao junak sezone!'

Nakon što je postigao možda i najljepši i najbitniji pogodak Real Madrida ove sezone, Luka Modrić transformirao se od "najlošijeg transfera sezone" u junaka iste, prenosi Daily Mail...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid je u utorak navečer upisao 2:1 pobjedu protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu, te s ukupnim rezultatom 3-2 prošao u četvrtfinale Lige prvaka. Modrić je u igru ušao u 59. minuti utakmice, tri minute nakon što je Nani u redovima engleske momčadi zaradio kontroverzni crveni karton.

>> Modrićev trenutak karijere: Pobijedili bi i bez crvenog! Hala Madrid!

>> 'Modrić je pokazao klasu, ovo je vrhunac njegove karijere!'

>> Ferguson puca od bijesa: Alex je izbezumljen, bolje da nije ovdje!

>> Mourinho nahvalio Luku i gospodski priznao: Ispala je bolja momčad

>> Sir Alex će pamtiti golove Hrvata zbog kojih je ostajao bez trofeja

Svega sedam minuta kasnije Modrić je s 20-ak metara desnom nogom opalio i od vratnice gola Davida De Gee pogodio za 1-1. Nekoliko minuta kasnije Cristiano Ronaldo zabio je za konačnih 2-1.

Daily Mail piše da bi sve kvalitete našeg reprezentativca, koji je prošlog ljeta za 35 milijuna funti stigao na Santiago Bernabeu, mogle tek sada doći do izražaja kada je postigao pogodak koji će navijači Reala pamtiti kao onaj koji je ostavio "kraljevski klub" na životu u Ligi prvaka.

Modrić je, podsjetimo, prošle subote bio asistent za Sergija Ramosa u "el clasicu" protiv Barcelone za pobjedu 2-1, a jučer je vjerojatno utišao i najglasnije kritičare njegove igre, koji su njegov transfer iz Tottenhama nedavno proglasili najlošijim transferom sezone, spasivši Realovu sezonu "eurogolom".

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider