Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odluka pada u petak

Još nije sigurno hoće li Messi zaigrati protiv Ibre i PSG-a u uzvratu!

U prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka u Parizu, između nogometaša PSG-a i Barcelone (2-2), ozlijedio se najbolji svjetski nogometaš i Barcelonin vođa Lionel Messi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Argentinac je tijekom tog ogleda ozlijedio dvoglavi bedreni mišić desne noge, a premda su prve prognoze španjolskih medija govorile o trotjednoj pauzi, vrlo brzo su takve crne slutnje odagnane i odmah se počelo špekulirati da bi Messi mogao biti spreman već za uzvratnu utakmicu protiv Parižana, koja se na Camp Nou igra idućeg tjedna.

>> Slavlje u Barci, Messi nije teže ozlijeđen: 'Uskoro se vraćam'

>> Zabili i Messi i Ibra: PSG iščupao remi protiv Barcelone u 94. minuti!

Sigurno je da Messi neće igrati predstojeći vikend protiv Mallorce u 30. kolu Primere, a hoće li uistinu biti spreman za PSG trebalo bi biti poznato, kako se navodi iz katalonskog kluba, tijekom petka. Tada će liječnici obaviti još jedan detaljni pregled desne noge i donijet će se odluka.

"Uskoro se vraćam. Srećom, nije ništa ozbiljno", podsjetimo da je tijekom srijede napisao Messi putem jedne društvene mreže i time razveselio svoje navijače i naviječe njegovoga kluba. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider