Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022

VIDEO Nije se vidjelo u prijenosu: Lautaro prljavo provocirao nizozemskoga golmana

Argentina je na penale izbacila Nizozemsku, a vrlo nervozna utakmica završila je vrlo nesportskim potezom Lautara Martineza.

Lautaro i Noppert (Foto:Afp)

Reprezentativci Argentine boljim izvođenjem penala pobijedili su Nizozemce i izborili novi megdan s Hrvatskom u polufinalu Svjetskog prvenstva.

VIDEO Messi je tog dana postigao prvi pogodak za Argentinu, a Modrić prvi put nastupio u kockastom dresu

Utakmica Gauča i Oranja protekla je u izuzetno nesportskoj atmosferi. Igrači obje reprezentacije međusobno su se provocirali, gurkali, tukli, odnosno radili sve što su mogli kako bi jedni druge izbacili iz takta.

Na koncu je spretnija i sretnija ispala Argentina, koja je slavila poslije raspucavanja. Završilo je 4:2, a zadnji penal za prolazak Gauča među četiri najbolje reprezentacije svijeta zabio je Interov Lautaro Martinez.

Hrvatska nije uspjela: Messi i Argentina potopili snove Vatrenih o novom finalu!

Ali ne prije negoli se obračunao s golmanom Oranja Andriesom Noppertom. Prije samog izvođenja porječkao se nešto s golmanom narančastih, a čak ga je malo i odgurnuo kad mu se ovaj unio u lice.

Nizozemac je to učinio zato što mu je napadač Intera opsovao. Ovaj detalj režiser utakmice nije prikazao, ali sad je procurila snimka cijelog događaja.

Pogledajte taj trenutak OVDJE.