Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022

Mitrović se okomio na novinara, a Vlahović objasnio burnu proslavu pogotka: "Što je tu problem"

Dušan Vlahović proslavio je pogodak u švicarskoj mreži tako što se uhvatio za spolovilo.

Dušan Vlahović (Foto:Afp)

Porazom od Švicarske (2:3), nogometaši Srbije okončali su nastup na Svjetskom prvenstvu u Katru. Natjecanje su završili na posljednjem mjestu skupine sa samo jednim osvojenim bodom.

Bila je to burna utakmica na kojoj smo vidjeli pet golova, ali i pregršt poteza o kojima se priča i dan kasnije. Jedan od njih je Dušan Vlahović, koji je pogodak za vodstvo Srbije od 2:1 proslavio tako što se uhvatio za spolovilo.

Puno se nagađalo što je motiv takvog poteza, a mnogi smatraju kako je to bila poruka svima koji su u javnost plasirali informaciju kako je spavao sa suprugom jednog reprezentativnog suigrača.

FOTO Srpski mediji rigaju vatru na Xhaku, pobjedu proslavio ovim dresom

S druge strane, ima i onih koji smatraju kako je Vlahović time htio pokazati da je to istina te kako atmosfera u ekipi uistinu nije dobra. Kako god bilo, novinari su Vlahovića upitali o spornoj proslavi, a on je tek kazao:

"Proslava gola je spontana, nije se odnosila ni na koga", kazao je srpski napadač.

Nakon utakmice pred novinare je izašao i Aleksandar Mitrović, napadač srpske nogometne reprezentacije koji je izgubio živce nakon jednog pitanja. Upitali su što je problem loših rezultata u Katru, Srbija ima nogometaše u ligama petice i dobru atmosferu u momčadi:

VIDEO U Katru se zakačili navijači Srbije i Kosova: Letjele su šake, redari spriječili veliki incident

"Što je tu problem. Očito nismo dobro igrali, to je problem. Očito smo napravili puno pogrešaka, i to je problem. Greške zbog kojih nas nisu kažnjavali u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, sada jesu. Svi su na ovom turniru zasluženo", kazao je.