Nogomet
Nogomet

Pogledajte kako je izgledao prvi susret Benzeme i Mbappea nakon "izdaje" Reala

Karim Benzema i Kylian Mbappe susreli su se na okupljanju francuske nogometne reprezentacije.

Karim Benzema (Foto:Twitter/FFF.tv/Screenshot)

Gotovo godinu dana je trajala transferna saga Kyliana Mbappea. Iako je usmeno pristao na dolazak u Real Madrid, na kraju je odlučio ostati u PSG-u i potpisati novi ugovor.

To je uvelike razočaralo predsjednika Florentina Pereza, koji je sve snage usmjerio na dovođenje napadačke zvijezde, ali i njegova suigrača iz reprezentacije Karima Benzemu, koji ga je mjesecima nagovarao na dolazak u španjolsku prijestolnicu.

Upravo su se njih dvojica susrela na okupljanju francuske nogometne reprezentacije za četiri lipanjska susreta Lige nacija, a svi su pogledi, dakako, bili usmjereni na njih dvojicu.

Srdačno se Benzema pozdravio sa svim suigračima i članovima stručnog stožera, a onda mu je prišao Mbappe.

Bez obzira na sve napise posljednjih dana u medijima, uslijedili su prijateljski pozdrav i zagrljaj, razmijenili su nekoliko riječi i jasno dali do znanja da ništa nije naškodilo njihovu odnosu.

Mbappe i Benzema stižu na Poljud

Već 6. lipnja imat ćemo prilike vidjeti Mbappea i Benzemu na djelu, i to na Poljudu, na kojem se igra susret Lige nacija između Hrvatske i Francuske. 

Iako je prošlog vikenda osvojio Ligu prvaka, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić neće na zasluženi odmor, već na okupljanje reprezentacije.

Vjerojatno neće odigrati svih 90 minuta protiv Austrije u Gradskom vrtu, ali zato će protiv Francuske na Poljudu krenuti od prve minute i suprotstaviti se moćnoj Francuskoj, ali i Mbappeu, čiji je potez komentirao na sljedeći način:

"Još nisam produžio ugovor s Real Madridom, ali neću to napraviti kao Mbappe. Nadam se da mi i klub neće to napraviti", rekao je hrvatski reprezentativac nekoliko dana prije Lige prvaka.

Tijekom velikog slavlja stigla je vijest kako je Modrić stavio potpis na ugovor po istim financijskim uvjetima, i to do 30. lipnja 2023. godine.

 

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.