Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
navijači žele ostanak

Modrić odgovorio na pitanje svih pitanja: "Neću kao Mbappe i valjda mi to Real neće napraviti"

Luka Modrić je pred potpisom novog ugovora u slavnom madridskom klubu. Trebao bi potpisati za Real Madrid do ljeta 2023. godine.

Galerija Modrić i Mbappe Casemiro, Luka Modrić, Toni Kroos i Federico Valverde Vinicius, Marcelo, Luka Modrić i Karim Benzema +3 Luka Modrić

Iako uskoro puno 37 godina, hrvatski nogometaš Luka Modrić i dalje oduševljava igrama u Real Madridu.

Modrić ove sezone igra fantastično. Bio je sjajan u LaLigi gdje je Real došao do naslova prvaka, a u Ligi prvaka je također igrao nevjerojatno i u subotu lovi svoju petu Ligu prvaka u velikom dvoboju protiv Liverpoola.

Luka Modrić bi po svemu trebao ostati u Real Madridu još jednu sezonu, a novi ugovor će sigurno obradovati navijače kluba koji su razočarani nedolaskom Mbappea. Francuz je gotovo sve dogovorio s Realom i onda se preko noći predomislio i potpisao novi poboljšani ugovor s PSG-om.

Hrvatski veznjak je uoči finala Lige prvaka dao intervju u kojem ga je novinar pitao hoće li produžiti ugovor.

"Još nisam produžio ugovor s Real Madridom, ali neću to napraviti kao Mbappe. Nadam se da mi i klub neće to napraviti", rekao je hrvatski reprezentativac.

Uskoro novi ugovor za Modrića

Hrvatski kapetan trebao bi potpisati do ljeta 2023. godine, takve informacije ima dobro upućeni stručnjak za transfere - Fabrizio Romano.

Modrić ove sezone ima 43 nastupa, tri gola i 12 asistencija u svim natjecanjima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider