Nogomet
Nogomet

Bivša zvijezda Real Madrida grije klupu, a plaćaju ga kao suho zlato: Poruka trenera sve govori

Sergio Ramos ostao je na klupi PSG-a na jučerašnjem derbiju s Lyonom (1:1)…

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Sergiju Ramosu nije baš najbolje krenulo u PSG-u, najblaže rečeno. U Francuskoj je već duže vrijeme izložen kritikama.

Parižani su ga doveli iz Real Madrida s očekivanjem da će im biti veliko pojačanje, no nakon pet mjeseci izbivanja s terena zbog ozljede, Ramos nikako ne uspijeva izboriti se za mjesto u prvom sastavu.

Budući da je PSG puno investirao u njegovu plaću, spekulira se da se kreće oko 6 milijuna eura neto, a pitanje je koliko je i dobio bonus samo za potpis, mnogi su razočarani dosadašnjim učinkom 35-godišnjeg Španjolca.

Žele ga se riješiti, a on im je izašao u susret: Evo kako je neželjena zvijezda spasila Barcu

Čim je došao ozlijedio se i morao je na operaciju potkoljenice koja ga je na duži rok izbacila iz konkurencije, a kada se oporavio, nikako da uhvati formu.

Španjolac je bio na popisu igrača za jučerašnji derbi PSG-a s Lyonom, no Mauricio Pochettino odlučio je ostaviti ga na klupi i nije igrao ni minute.

Ramos je trenutno tek treća opcija na stoperskim pozicijama. Argentinski trener dao je prednost Marquinhosu i Kimpembeu, već uigranom stoperskom paru koji će Ramos teško razbiti.

VIDEO Kaos na ulicama Melbournea, sukobili se obožavatelji Novaka Đokovića i policija

Ramos je do sada odigrao samo dvije prvenstvene utakmice; debitirao je protiv Saint-Etiennea i upisao je nekoliko minuta protiv Lorienta. Na toj je utakmici isključen, uspio je zaraditi dva žuta kartona u svega nekoliko minuta. Između te dvije utakmice opet je imao problema s ozljedama, ovaj put s mišićima.

Pochettino je jučer uvjeravao da je odluka da Ramosa ne igra bila isključivo sportske prirode:

“Činjenica je da vlada velika konkurencija za sve pozicije, ali nadam se da može upasti u momčad u sljedećim utakmicama. U dobroj je kondiciji”, rekao je trener PSG-a na konferenciji za novinare.

Cristiano Ronaldo na meti Barcelone: Evo zbog čega je to moguće, zamislite samo gledanost El Clasica

Argentinac je u biti potvrdio ono što je već odavno jasno, a to je da bivši igrač Real Madrida mora napraviti mnogo stvari kako bi postao starter u pariškoj momčadi. Ramos je trenutno na listi za čekanje.

Više o