Tenis
SPORTOVI
Tenis
Skakali po automobilu

VIDEO Kaos na ulicama Melbournea, sukobili se obožavatelji Novaka Đokovića i policija

Obožavatelji Novaka Đokovića sukobili su se s policijom na ulicama Melbournea.

Galerija Obožavatelji Novaka Đokovića Obožavatelji Novaka Đokovića Obožavatelji Novaka Đokovića Obožavatelji Novaka Đokovića

Iako je nakon maratonskog saslušanja sud u Melbourneu poništio odluku o ukidanju vize i Novaka Đokovića pustio na slobodu, još uvijek se čeka službena odluka australskog ministra Alexa Hawkea.

U isto vrijeme na ulicama Melbournea okupio se veliki broj obožavatelja srpskog tenisača, koji skandira svojem idolu i iščekuje konačnu odluku. Nažalost, u jednom je trenutku došlo do sukoba s policijom.

Veliki broj navijača pojavio se ispred zgrade u kojoj je sjedište Đokovićevih odvjetnika, a ondje su skandirali srpskom tenisaču i tražili njegovo puštanje na slobodu.

Novak Đoković Objavljen dokument o pozitivnom nalazu Đokovića: Ako je istinit, onda je dokaz kako je danima zaražen hodao među ljudima i družio se s djecom divider

Dok se crni automobil probijao kroz masu ljudi, jedan od navijača popeo se na krov automobila i skakao po njemu. Kako bi rastjerali masu i smirili uzavrele strasti, policijaci su koristili pepper sprej.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider