Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Problemi s financijama

Žele ga se riješiti, a on im je izašao u susret: Evo kako je neželjena zvijezda spasila Barcu

Barcelona i Samuel Umtiti su produžili ugovor do lipnja 2026. godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona i Samuel Umtiti produžili su suradnju do 30. lipnja 2026. godine, objavio je katalonski klub na službenoj internetskoj stranici.

Budući da se francuski branič odrekao dijela svojih primnja, Barcelona će napokon moći registrirati skupocjeno pojačanje iz Manchester Cityja, Ferrana Torresa.

To nisu mogli prije učiniti zbog strogih pravila financijskog fair-playja La Lige koji ne dopušta registraciju novih igrača, sve dok je popunjen limit za plaće. Zbog toga se klub morao riješiti nekoliko igrača ili pak smanjiti ukupna davanja za plaće nogometaša.

Srećom, Umtiti je pokazao dobru volju i produžio ugovor s katalonskim klubom koji mu se javno zahvalio na tome.

gol expired Cristiano Ronaldo na meti Barcelone: Evo zbog čega je to moguće, zamislite samo gledanost El Clasica divider

Inače, Umtiti je već dva prijelazna roka na izlaznim vratima kluba koji ga se želi riješiti pod svaku cijenu. Na Camp Nou je stigao kao veliko pojačanje, ali zbog problema s ozljedama više je vremena proveo na rehabilitaciji, nego na terenu.

Tako je u posljednje tri sezone upisao samo 35 nastupa. Nekad je vrijedio čak 70 milijuna eura na Transfermarktu, a danas tek 2 milijuna...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider