Nogomet
Nogomet

Bombastični transfer: Bayern pronašao veliko pojačanje, Liverpool u grdnim problemima

Jedna od najvećih zvijezda Liverpoola Sadio Mane pristao je prijeći u Bayern…

Salah i Mane slave pogodak (Foto: AFP) (Foto:Afp)

Prema izvješćima koja stižu iz Engleske i Njemačke, Sadio Mane pristao je prijeći u Bayern München. Navodno je dogovoren trogodišnji ugovor, a spominje se godišnja plaća od 20 milijuna eura. Ogromna plaća koju Mane traži jedan su od razloga zbog čega je Liverpool odlučio da ga pusti.   

Zainteresirani su bili i PSG i Barcelona, no sve govori da se Mane odlučio za njemačkog prvaka.

Talijani napadaju Contea zbog Perišićeva transfera: "Opljačkao je Inter, to se ne radi!"

Spekulira se da je već izravno razgovarao s trenerom Bavaraca Julianom Nagelsmannom. Sada je na klubovima da se dogovore oko odštete. Liverpool i Bayern München započeli su jučer službene pregovore, a Redsi navodno traže najmanje 40 milijuna eura.

Sadio Mane prelazi u Bayern

Iako mu ugovor istječe u ljeto 2023., napadač Liverpoola otkrio je želju za odlaskom nakon poraza od Reala u Ligi prvak.

Liverpoolov ljetni prijelazni rok jedan je od najvažnijih od dolaska Jurgena Kloppa. Trebat će dovesti nova pojačanja jer bi najveće zvijezde Mane i Mohamed Salah mogli napustiti Anfield.

PSG opet šokirao Real: Parižani spremni za novu ludost, Madriđani pobješnjeli, La Liga u panici

Prije dva tjedna, Redsi su imali priliku osvojiti četiri trofeja. Međutim, nakon spektakularnog povratka Manchester Cityja protiv Aston Ville i šokantnog poraza od Real Madrida u finalu Lige prvaka, momčad Jurgena Kloppa ostala je samo na dva domaća kupa.

Liverpool u grdnim problemima: Salah ne želi produljiti ugovor

Redsima su glavni trofeji pobjegli, Liga kup i FA kup ipak su slaba utjeha, pa im je ostao gorak okus u ustima. Čini se da će se razočaranje nastaviti jer informacije o budućnosti momčadi Liverpoola ne izgledaju blistavo.

Gareth Bale se oprostio od Real Madrida, evo što je poručio navijačima

Izvješća engleskih medija govore da Salah ne želi potpisati dugotrajno produljenje ugovora i da je otvoren za transfer u redove suparničkih klubova u Premierligi.

S druge strane, Bayern se hitro bacio na pronalaženje adekvatnih pojačanja nakon što je Robert Lewandowski poslao poruku kako namjerava napustiti Allianz Arenu. Mane je prvo veliko pojačanje, a možda će ih biti još.