Nogomet
Nogomet

Kolumbijac prije godinu dana igrao seosku hrvatsku ligu, a uskoro će debitirati u 1. HNL

Živio je pod narkokartelom u Kolumbiji, a uskoro će debitirati u najjačem rangu hrvatskog nogometa.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Hrvatski dragovoljac kolo prije kraja prvenstva osigurao je plasman u 1. HNL od iduće sezone. Dragovoljac je slavio protiv Dubrave 2:1 i nakon sedam godina vratio se među elitu hrvatskog nogometa.

Pred čelnicima Hrvatskog dragovoljca težak je zadatak. Moraju složiti momčad koja bi mogla parirati najboljim hrvatskim klubovima, a u 1. HNL mogao bi debitirati i 21-godišnji Kolumbijac Danovis Martinez.

Kapetan Atalante zakačio se s Krunićem, a onda je naišao na Mandžukića i požalio

Iza Martineza je nevjerojatna životna priča. Preko jedne menadžerske agencije 2019. godine potpisao je za Rakovec, koji nastupa u petom rangu hrvatskog nogometa. Rakovec je mjesto pored Vrbovca, a Martinez je za vrijeme igranja u Rakovcu i živio u Vrbovcu. Nastupao je po seoskim terenima, a sada bi mogao igrati na Maksimiru protiv Dinama ili Hajduka na Poljudu u samo godinu dana.

Martinez je ove sezone bio standardan u 2. HNL, upisao je 28 nastupa i zabio tri gola, a radi se o krilnom napadaču.

Živio pod narkokartelom u Kolumbiji

''Grad je jako napučen i jako opasan. Naprimjer, u svakom kvartu ima jedan gazda, jefe. Ako nemaš dozvolu da budeš tamo, ako te ne poznaju i nemaš neke veze, nešto ti se može dogoditi. Ima ljudi koji čine zlo. Srećom, ja nisam imao takvih iskustava'', rekao je mladi Kolumbijac za 24 sata.

Laporta najavio revoluciju: Čak deset igrača napušta Barcelonu, nisu sigurni ni senatori kluba?

Idol mu je James

''Divim se Jamesu Rodriguezu. Imam neke sličnosti s njim. Igramo i na sličnim pozicijama. Cilj mi je pokušati postati barem približno dobar kao on. On je moj idol'', rekao je Danovis Martinez za Dnevnik Nove TV.