Nogomet
Nogomet

Zvijezda Manchester Uniteda uhićena zbog teških optužbi: Ronaldo i suigrači napravili gestu koja puno govori

Cristiano Ronaldo i druge zvijezde Manchester Uniteda prestale su pratiti Greenwooda na društvenim mrežama nakon optužbi za zlostavljanje...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Nogometaš Manchester Uniteda Mason Greenwood uhićen je pod sumnjom za silovanje i napad nakon optužbi na društvenim mrežama.

Engleska policija priopćila je da je upoznata s fotografijama i videozapisima na društvenim mrežama koje je objavila Greenwoodova djevojka Harriet Robson, a u kojima je otkrila da je bila fizički zlostavljana.

Engleski mediji pišu da se u policijskom izvješću potvrđuje da je uhićen muškarac u 20-im godinama pod sumnjom za silovanje i fizički napad. Također stoji da ostaje u pritvoru radi ispitivanja, a očevid je u tijeku.

Dinamo samljeo nemoćnu Rijeku, Osijek potpuno razočarao: Hajduk se nameće kao najveći konkurent Modrima

U Manchester Unitedu izvijestili su da se Greenwood neće vratiti treninzima i utakmicama do daljnjega.

U klubu s Old Trafforda podcrtali su da ne odobravaju nasilje bilo koje vrste te da su upoznati s optužbama na društvenim mrežama, ali neće davati daljnje komentare dok se ne utvrde činjenice.

Mason Greenwood još uvijek nije odgovorio na iznesene optužbe.

Procurile plaće najboljih rukometaša na svijetu: Hrvatska ima dvojicu među prvih deset

Ovaj 20-godišnji engleski nogometaš, koji je debitirao za United u ožujku 2019., potpisao je četverogodišnji ugovor u veljači 2021., nakon što je prošao Unitedovu omladinsku školu.

Zanimljivo je da su u međuvremenu Cristiano Ronaldo i druge zvijezde Manchester Uniteda prestale pratiti Greenwooda na društvenim mrežama. Očit znak da se nešto krupno događa.